QUI (Los Angeles-USA)

Diumenge 19 maig 2019 – 18h

– Concert

 

QUI

Concert: Diumenge 19 maig 2019 – 5€

Konvent

paul christensen & matt cronk

Format pel vocalista/ i guitarra Matt Cronk (dels Cunts) i bateria/vocalista/teclista Paul Christensen (de Hepa.Titus), la formació Qui de L.A. és un duet de música que comprèn un rang d’estils ampli i eclèctic, del jazz al noise al classic rock fins al punk, amb un aire d’absurditat constant.

Coneguts per les seves pallassades en directe i estimats pel seu iconoclasme i la seva negativa a tancar-se en una sola escena, la parella són amics que han tocat i col·laborat amb bandes americanes de primer nivell com The Melvins, Marnie Stern, Sebadoh, Head Wound City, Red Fang, Retox, Gay Witch Abortion, i Zu, per nombrar-ne uns quants.

El seu peculiar enfocament musical fou suficient per allistar a David Yow (de The Jesus Lizard, Scratch Acid) com a membre del grup en el passat i continua col·laborant i recolzant-los.

 

ALGÚ UN COP ENS VA DESCRIURE COM “THE EVERLY BROTHERS ACOMPANYATS PER KING CRIMSON.” SEMPRE ENS VA AGRADAR AIXÒ.

 

 “En la seva dècada i mitja d’existència, els dos músics han transformat des d’un clamoròs grup de noise rock, fins a un grup valent i melòdic, creant de la música rock experimental més fascinant i encisadora dels nostres temps. Llavors és alhora un feliç i desafortunat fet de l’atzar que molta gent els coneix com “aquell grup en que va estar el David Yow un temps”. Desafortunat perquè són molt més què això, però alhora feliços perquè almenys més persones saben qui son”. — Dangerous Minds

 

Wehatequi.com