Premiere HU·MA

29 30 31 d’agost 2019 

 

Premiere de HU·MA arriba al Konvent per dos dies

Konvent acull la nova experiència immersiva “HU · MA”, última creació d’un equip de Magic Designers amb seu a Eivissa.

OBERT AL PÚBLIC 29 d’agost  (amb reserva konventreserva@gmail.com)

PREMSA I GESTORS CULTURALS 30 i 31 d’agost (amb reserva info@huma-experience.com)

 

 

Els dies 29 30 i 31 d’agost de 2019, arriba a Konvent l’experiència museu nòmada, HU·MA.

Un museu nòmada que s’estrenarà al Konvent (Berguedà, Barcelona), per primer cop. Una experiència immersiva, on els convidats caminaran a través d’un collage d’experiències conceptuals de la vida, tractades com a instal·lacions humanes, recorrent diferents escenaris, per a trobar-nos amb una reflexió sobre el que significa ésser humà en una societat cada vegada més tecnològica.

 

La nit consistirà en una experiència immersiva seguida d’un sopar i un concert de música des de les 19:30h fins a la mitjanit.

L’espai, el Konvent, és un antic convent de monges i una colònia tèxtil que s’ha convertit en un laboratori experimental tant a nivell personal com artistic. És el lloc perfecte per a organitzar aquest esdeveniment, ja que el públic realitzarà un recorregut pels edificis, que esdevenen com una espècie de zona d’art post apocalíptic.

HU·MA és l’última creació d’un equip professional de “Magic Designers” amb seu a Eivissa, dedicats a crear conceptes i experiències úniques. Una fusió d’art, teatre, dansa contemporània, improvisació i tecnologia punta que té una intenció, un element cerimonial, una història, un missatge. Aquest col·lectiu de persones inspiradores i creatives de tots els àmbits de la vida estan co-creant per a fer realitat els somnis.

 

L’aforament per aquest esdeveniment és molt limitat, per tal de crear una experiència única. Només hi ha 50 convidats/es al dia.

Per més informació, enviï un correu electrònic a info@huma-experience.com  Mogli: 0034 637 803 576