MOSTRA ARTISTES RESIDENTS

Divendres 21 agost 2020 –  

Mostra d’artistes residents

19h Núria Gual

19.20h La Mala

19.45h Fake You

20h Gil Gepi Bárbara Puigventós Dani Berenguer

22h Presentació Llibre Gerard Vilardaga I Vicenç Zumajo

23h Venecia Flúor Concert

————————————————————————————————————————

Núria Gual

“La corporeïtzació del desig en la poètica de Pepe Sales”

Elaboració de la seva tesi doctoral en la que proposa una exegesi de l’obra de l’artista Pepe Sales a partir de la interdisciplinarietat dels estudis de gènere.

Instagram.com/nuriagualgaju

 

“FAKE YOU”

investiga les jerarquies del cos a través de les estratègies publicitàries. Com passa amb els productes de consum, el “cos-marca blanca” desenvolupa estratègies per ser la versió millorada del “cos-marca original”. La manipulació més perillosa és la que no es veu, la que s’infiltra sense previ avís. La proposta vol transmetre les paradoxes de la societat capitalista a través de cossos aparentment austers i innocents. Una atmosfera “neutra” és l’escenari perfecte per deixar-se impregnar de missatges subliminals.

  • TITOL: FAKE YOU

  • COREOGRAFIA I DIRECCIÓ: Clàudia Mirambell

  • INTERPRETACIÓ: Elena Lalucat i Uxía Pérez

  • VIDEOGRAPHER: Marc Costa

  • DURADA: 15 min

  • HORA OPTIMA: 19:30h / 19:45h (a partir de 20:15h l’espai ja és molt fosc, i preferiria no haver de posar focos i fer-ho amb la llum natural)

Instagram.com/cl.cla.clau

 

GIL GELPI / BÀRBARA PUIGVENTÓS / DANI BERENGUER /

Instagram.com/gilgelpi / Instagram.com/barbarapuigventos

 

 

LA JOIA

LA  JOIA, un projecte de Mercis Rossetti i Mercè Vila Rigat, està format per cinc càpsules audiovisuals d’entre dos i tres minuts cadascuna que parlen de la relació que s’estableix entre humans i ornaments, entre dits i argolles, entre gemmes i ungles.

Equinoderms, cefalòpodes, cucs de mar, zooplàncton o cromatòfors es converteixen en cossos i ornaments, tot alhora, sense aconseguir despendre’s de les interferències humanes en forma d’orgasmes, cants i homilies. Des d’allà sota, carregats de dits-potes-tentacles, han après a ser portadors i a ser joies, a ornamentar-se i a podrir-se junts.

MercisRossetti  // Mercè Vila

 

 

VENECIA FLUOR

L’estada de Venecia Flúor s’ha basat en fer una cartografia del folklore espanyol per obtenir poemes i fabules envers l’arquetip de la dona.

Aquest estudi ha generat 3 cançons d’estil electrònic que condueixen a els cossos festius a entrar en una progressió per arribar a la catarsis.

Instagram.com/veneciafluor

Imatge Jordi Plana Pey

 

————————————————————————————————————————