MARIA LLUÏSA En Concert

Dissabte 18 de setembre de 2022 – 19h

MARIA LLUÏSA AL KONVENT

Arriben i les estimem i reguem cada dia i en fem infusions per abans d’anar a dormir. Les somiem i abracem fort com una cançó bonica i com els ulls de les seves persones. Ens hem ben acostumat a estimar-les !!!!
Viure amb intensitat cada moment, però sense sucumbir al ritme frenètic del món. Aquest és el full de ruta que guia els Marialluïsa al seu nou disc “La vida és curta però ampla”. Un deliciós tractat de pop sensual que et farà enlairar amb els cinc sentits.
Després de sorprendre amb l’EP “Pren-t’ho amb calma” i consolidar-se amb el primer disc “És per tu i per mi”, el quartet igualadí retorna amb vuit noves melodies lluminoses marca de la
casa, himnes per quan l’estiu dóna pas a la tardor o quan la tarda es fon amb el capvespre. El seu so encanta i acull, evolucionant ara cap a una instrumentació més orgànica i terrenal.
El nou disc de Marialluïsa convida primer a tancar els ulls, deixar-se endur i respirar profundament. I tot seguit t’encomana unes ganes immenses d’aprofitar al màxim aquesta gran
casualitat que ens ha fet coincidir ara i aquí. Hi trobem amor i lluita; desig i sexe; principis i finals, delícies i amargors. I molta bellesa.
Cançons brillants com un sol (“Veig la sort”), moments càlids com un vespre d’hivern a prop del foc (“Oh my Love”), tornades exultants (“Cauen flors”) i fins i tot un pic d’alt voltatge sexual on la
temperatura es dispara (“Tot és dolç quan fem el que tu saps”).
Marialluïsa són Pau Codina (veu i guitarra), Carles Guilera (guitarra elèctrica i teclats), Andreu Dalmau (baix) i Pol Mitjans (bateria).
Reserves: konventreserva@gmail.com