LEONIE EVANS – UK – En concert –

Dimecres 4 desembre 2019 –

20:00h – VICTÒRIA VINS Gironella

 

 

LEONIE EVANS –  En concert – Piano

 – jazz/blues/folk/country, UK –

https://leonieevans.bandcamp.com/

https://www.leoniemusic.co.uk/

 

Dimecres 4 de desembre 2019 – 20h – 

VICTÒRIA VINS Gironella 

 

Leonie Evans és una cantautora nòmada que va néixer als afores de Londres. Va començar a actuar als cinc anys i des de llavors no ha parat mai de fer-ho. Fins ara ha publicat dos discos exquisits d’artesania somiadora, jazz, i cançons inclassificables al capdavant del quartet Rae amb seu a Bristol. A més d’un grapat de petites autoedicions de CD casolans que ha venut en els seus concerts fins a esgotar-los, en un serpentejant recorregut que l’ha portat a gairebé tot arreu.

 

 

 

En els últims anys ha estat vivint de manera itinerant entre gira i gira, viatjant per tot el Regne Unit i Europa, amb excursions ocasionals al Japó i els EUA. Però el que la fa realment especial més enllà de la seva discografia i una intensa agenda de concerts, són les seves cançons amb convidats especials, col·laboracions, sessions de vídeo DIY, temporades als carrers i clubs de jazz de New Orleans, jams espontànies en festes i festivals i, potser el més preciós de tot, aquesta xarxa en expansió amb connexions cada vegada més grans entre la Leonie i la seva gran família de germanor musical amb molts altres músics amics.

 

El 2016 arribà el seu primer àlbum en solitari de veritat, Collaborations Volume 1, que demostra la perfecta realització d’una idea infantil i meravellosament espontània que va tenir la Leonie. Un dia va decidir que viatjaria al voltant de tota Anglaterra amb la seva guitarra i una motxilla per visitar algunes de les seves bandes favorites i que gravaria amb cadascuna d’elles una sola cançó. I així ho va fer. El disc es va gravar en nou llocs diferents amb trenta-quatre músics i després va ser mesclat i masteritzat pel Joel Magill. Collaborations Volume 1 es publicà amb el segell Smugglers Records. Durant el 2018 va penjar al seu bandcamp tres reculls de versions de cançons antigues interpretades en solitari i anuncia que prepara un Collaborations Volume 2