Concert – 20/01/2018 – 17:30h

Ladilla Rusa -55_preview

 

LADILLA RUSA

Dins de la calçotada no hi podia faltar una actuació a l’alçada de les malles roses del Finestres. Aquests parell de delinqüentes tenen com a missatge divertir i divertir-se. Aquest era l’objectiu dels periodistes Víctor Fernández Clares i Tània Lozano. Van posar en marxa el projecte musical Ladilla Rusa. Han publica dos videoclips i han obert un “verkami” per gravar un disc complet. La repercussió del que han fet està superant totes les expectatives que tenien. Fan “electropop costumista d’extraradi”.

Presentaran el nou disc “Estado del Malestar” amb el single acabat de sortir del forn “Princesas” – Vuit princeses de conte que es rebel·len davant del seu propi futur. La Ventafocs que penja la “mopa” i es passa a la mala vida,, la Blancaneus o l’Alícia que canvia les pastes del te per les botifarres.

El disc tindrà 10 temes de crítica i humor com a protagonistes. Cançons que evocaran a diferents artistes i gèneres musicals: rumba bakala, italo-disco, punk, folklore, glam i tot amb el característic so Ladilla. La producció anirà a càrrec d’Ignacio Miranda (Ultraplayback, Julieta Jones, Joan Queralt & the Seasicks), d’ArcticWave Studio y serà editat per La Mundial Records.