KONVENT CIRK 2020

Work In Progress de Circ Post-Industrial

HAA COLLECTIVE – Picaderø

1 Agost 2020 – 22h

Konvent Cirk (Work in Progress de Circ Post-Industrial) neix de la voluntat de fer una aposta per a aquelles propostes de circ contemporani que investiguen i arrisquen amb nous llenguatges i formats. Seguint la línia editorial de Konvent, en interessem per aquells projectes que enriqueixin el discurs artístic, ens agraden les idees inacabades, les aventures inimaginables i la complicitat irreverent amb l’espectador. Volem acostar el circ contemporani al Berguedà, i així promoure la descentralització de la cultura dels grans nuclis urbans i amb la complicitat de Fira Tàrrega (Lleida) i Ateneu 9 Barris (Barcelona) .

Konvent cirk és un espai de recerca, creació i exhibició. Volem acompanyar processos creatius mitjançant un cicle de residències i, alhora, crear nous circuits d’exhibició facilitant la contractació d’espectacles amb agents externs. 

 

HAA COLLECTIVE – Picaderø

Konvent 1 Agost 2020

Haa-Collective és un grup d’artistes, creadors i amics, que han decidit explorar junts un repte transdisciplinari. Venint cadascun de diverses disciplines artístiques, compartim el desig d’explorar nous camins que els portin a desvincular-nos dels patrons establerts.Busquem commoure’ns i transcendir el mer plaer estètic, encara que som amants de la bellesa i la profunditat. Busquem moure emocions en les persones i que l’espectador sigui un component actiu i viu en la nostra proposta. 

Picadero es planteja com un Concert Escènic transdisciplinari, que inclourà tres materials d’investigació i execució: Cos, So i Objecte. Els creadors comparteixen el seu viatge emocional i els sentiments contrastants d’aïllament i intensa unió, por i confiança. No hi ha llibertat sense límits …Picadero és una trobada amb l’origen. És un mirall de la barreja cultural que sorgeix a través dels fets històrics i la seva adaptació a través de el temps. És també una combinació harmònica de llenguatges, entre la tradició i la contemporaneïtat.

Haa.collective.com

Reserves: konventreserva@gmail.com // Disseny cartells: Maria Cunill  Instagram

 

PROPERES COPRODUCCIONS: