KONVENT CIRK 2020

Work In Progress de Circ Post-Industrial

EN DICIEMBRE – HOMENAJE

14 Agost 2020 – 22h

Segona proposta de Konvent Cirk (Work in Progress de Circ Post-Industrial).

Aquest any hem engegat la propsta de circ que neix de la voluntat de fer una aposta per a aquelles propostes de circ contemporani que investiguen i arrisquen amb nous llenguatges i formats. Seguint la línia editorial de Konvent, en interessem per aquells projectes que enriqueixin el discurs artístic, ens agraden les idees inacabades, les aventures inimaginables i la complicitat irreverent amb l’espectador. Volem acostar el circ contemporani al Berguedà, i així promoure la descentralització de la cultura dels grans nuclis urbans i amb la complicitat de Fira Tàrrega (Lleida) i Ateneu 9 Barris (Barcelona) .

Konvent cirk és un espai de recerca, creació i exhibició. Volem acompanyar processos creatius mitjançant un cicle de residències i, alhora, crear nous circuits d’exhibició facilitant la contractació d’espectacles amb agents externs. 

En Diciembre: Homenaje

Konvent 14 Agost 2020 – 22h

La companyia “En Diciembre”, formada per Silvia Capell i Sergio González, neix l’any 2014, fruit de la passió pel circ i del desig de fer moltes coses plegats.

El seu primer emergeix de la improvisació, del risc i de l’afany d’aprendre, i es forma de mica en mica à través de la mirada del públic.

Estrenen el seu espectacle al juliol 2015, PURUSII, que parla de les relacions, del saber compartir i de la idiotesa humana. L’any 2017 són seleccionats pel projecte Europeu Mar a Mar.

HOMENAJE és una aposta en solitari de Silvia Capell. HOMENAJE vol ser una proposta íntima i minimalista, contemporània, de proximitat amb el públic, una proposta visceral on els estats són el elements vertebradors de la dramatúrgia.

HOMENAJE és l’aprenentatge a desdramatitzar allò “personal”, a posar-hi certa distància, per poder riure del que ens fa mal. HOMENAJE és una perxa xinesa, uns micròfons, unes flors seques, un pintallavis, aigua i música. HOMENAJE és un moment a celebrar, a compartir i viure.

Reserves: konventreserva@gmail.com // Disseny cartells: Maria Cunill  Instagram

 

PROPERES COPRODUCCIONS: