KONVENT A L’ANTIC

27 i 28 OCTUBRE  2018 –

KONVENT A L’ANTIC

Arribem a la tercera edició del binomi Konvent i Antic Teatre de Barcelona. D’aquesta unió n’han  sortit molts projectes com el Rebota, rebota i en tu cara explota, nominat als premis butaca d’aquest any.

Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, és una de les tasques obligades dels dos espais.

Per aquesta ocasió s’han escollit dues propostes que creiem seran futurs de l’escena musical i artística del panorama cultural. La primera serà en Marc Vilanova, una fusió de llum, so i tecnologia, en una posada escènica hipnòtica.

La segona serà Laboratoria, un conjunt de quatre dones que exploren el flamenc com a llenguatge de pal de paller.  Flamenc passat pel triturador de la no obvietat.

 

27 d’octubre a les 20:00
Marc Vilanova
Aresta (Concert performance)

Aresta és un concert per vuit saxofons i un músic que treballa el concepte de l’automatització. La peça proposa que un conjunt de saxos prescindeixi de saxofonistes, sonant com instruments autònoms i amb musica generada per intel·ligència artificial. Un punt de trobada entre art i tecnologia, on els instruments generen una il·lusió orgànica, de timbres diversos i de moviment lumínic a partir de quelcom purament inert i immòbil. Aresta es presenta en un diàleg constant entre músic i màquina, qüestionant si la màquina pot arribar a emocionar tant com l’humà.

Marcvilanova.com

28 d’octubre a les 20:00
LaboratoriA
Una mujer fue la causa  (Concert performance)

LaboratoriA és un projecte multidisciplinari que pretén ser un canal d’experimentació per a quatre dones que comparteixen el flamenc com a llenguatge comú i que, a part de dialogar amb ell, pretenen transcendir-lo.
La gènesi d’aquest laboratori és la feminitat. A Una mujer fue la causareflexionem i creem al voltant d’aquesta condició tan nostra.

 

Anticteatre.com