Kontrast 2022 – Diumenge 17 d’abril 2022 –

Kontrast 2022  – Moviments de circ i música –

Reserves: konventreserva@gmail.com
13.30h Vermut-concert amb Fratelli La Strada
14.30h Dinar popular
17h Domoi – My!Laika & friends
18.30h Rouge Nord – Cirque Pardi!
Programa complet en aquest enllaç

Vermut-concert amb Fratelli La Strada + Dinar Popular

Anna Garcia i Alba i Antonino D’Antoni són des del 2004 I Fratelli La Strada. Duet musical polièdric (violí, guitarra i veus principalment) que experimenta i es mou en l’àmbit del nou folck amb incursions en el món del teatre, del cabaret I de les titelles. També són autors i compositors de les bandes sonores de numeroses obres de teatre i curtmetratges.

“Digue dingue don dene…. Cançons amb les dents d’or…” un recorregut musical que es desenvolupa per tot el segle XX. Versions de clàssics universals, melodies famosíssimes (Tico Tico, ulls negres, Hernando’s hide wey,…) junt a d’altres menys conegudes però no menys emblemàtiques, per un concert espectacle emocionant, ric d’anècdotes, rítmic i divertit.

Fratellilastrada.com

 

Domoi (site specific itinerant) – My!Laika & friends

La Companyia My!Laika, havent renunciat -o posposat- la comprensió del món, decideix tornar a allò incomprensible per crear el seu propi univers fantasmagòric. El circ serveix com a mitjà artístic que exposa els resultats sense pretensions, explotant la realitat immediata i espontània que sorgeix de situacions escèniques arriscades i/o improvisades.

L’obra específica DOMOI és una antologia, un “best of”, creat a partir del repertori My!Laika de Popcorn Machine, Dekalè, Laerte i el nou espectacle de la companyia, Winter.

Els protagonistes d’aquest espectacle rebutgen la narració lineal, cercant la inspiració en els llocs on creen, cada localització subministra a l’exposició material estètic-conceptual. El seu collage tridimensional invoca imatges que es fonen amb sons, persones llunyanes, llocs, temes estranys en un remolí d’acrobàcies físiques i musicals.

“L’objectiu del joc ja no és el teatre, tampoc el circ, sinó la retina, la percepció. Els contrast sobtats del blanc i el negre, la imbricació de l’univers físic i el mental.

La percepció, sempre subjectiva, dels fets i les visions són elements de les meves operacions. El seu paper ja no és submergir l’observador en una evasió de suor, sinó estimular-lo, i l’ull amb ell”.

Rialles i calfreds per al públic i els artistes que es reuneixen per viure el caos d’emocions de My!Laika en un espectacle circense absurd: Kunst-Cirque.

Sidecirque.com   Foto: Laura Cardona

 

Rouge Nord – Cirque Pardi!

Rouge Nord ens submergeix en un fresc cinematogràfic entre Quentin Tarantino i Wim Wenders. Les tècniques circenses d’alt risc es fan amb un encantador univers mecànic.
Una sensació de confusió oferta als transeünts.
El so d’un motor apareix i obre la porta a l’acció.
Es produeix una escena inesperada.
Un moment de suspensió.
No, això no és un accident sinó l’obertura d’un somni metàl·lic.
El públic és llavors testimoni del muntatge del cable en directe.
Del nostre ballet mecànic.

La línia és tensa, l’equilibrista respira.

Un cantant acrobàtic
Un equilibrista perdut
Un camió grua en decadència
Un Mercedes de 1978
Una cabina telefònica trasbalsada
Un concert en directe
45 minuts d’intoxicació
“La mecànica és una poesia, la música un llenguatge.
El cable és un somni, l’espai públic un pilar d’expressió.

Cirquepardi.com/rouge-nord