FORMACIÓ SHIBARI

Del 31 de maig al 2 de juny 2019 –

SHIBARI – Glü Wür

 

TALLER DE SHIBARI

Taller: del 31 de maig al 2 de juny

Actuació Shibari: Divendres 31 de maig 2019

Konvent

Inscripcions i més informació: formaciokonvent@gmail.com   + info: 646294350

Amb l’artista Glü Wür

Aquest taller està dirigit a qualsevol persona que vulgui introduir-se en l’art del Shibari o Kinbaku, l’art del lligament eròtic japonès. Ens centrarem en aspectes bàsics del lligament amb cordes, ensenyant a les persones els nusos bàsics que s’utilitzen, amb la seguretat com a premissa i la pràctica com a fil conductor. Explorarem les emocions que ens generen la tensió, la fricció, el contacte i la pressió sobre la pell de les cordes.

Gaudirem del procés, no només del resultat final. Obrirem nous imaginaris del desig de manera senzilla i treballarem sobre exercicis fàcils de seguir que ens ajudaran a vincular amb seguretat, passió i creativitat. Experimentarem jocs de rol de dominació/submissió que ens podran portar a la recerca de límits físics i psicològics a través del dolor, del desig, del plaer, de la confiança…

El taller no requereix experiència prèvia, ni habilitats específiques o coneixements previs. Es podran practicar tots els aspectes del curs amb un company o companya o trobar-lo a la mateixa classe.

Contingut:

  • Seguretat

  • Negociació i consentiment

  • Manipulació del cos i punts de pressió

  • Nusos bàsics i friccions

  • Selecció de cordes, cura i manteniment.

Les cordes pel taller es proporcionaran a les classes, però es recomana comprar de 6 a 8 cordes de cànem/cotó/jute de 5 a 6 mm de gruix i amb una longitud de 7 a 8 metres. També són útils els trossos petits de corda.

GLÜ WÜR

Artista xilena resident a Barcelona, va començar la seva carrera estudiant teatre i pintura a l’escola, aprenent diferents formes d’expressió artística. A la Universitat, l’escultura i l’orfebreria van ser els seus desafiaments. S’inicià amb el circ aeri l’any 2009 a Xilè. El 2013 s’endinsà a la comunitat de cordes Shibari de Barcelona, primer com a model i, més endavant, experimentant amb l’auto suspensió combinant Shibari i circ per les seves pròpies creacions.

El seu desig d’aprendre i compartir cordes amb altres persones fa que busqui constantment noves possibilitats i nous mestres arreu. Ha actuat a Londres, Nova York, San Francisco, Estrasburg, Toulosse, Santiiago de Xilè… utilitzant les cordes per esculpir el seu propi cos com si fos de fang.

http://gluwur.com/

https://selfkinbakubarcelo.wixsite.com/shibariworkshop

https://vimeo.com/gluwur