Premio a la Difusión Cultural

KONVENT 2022

Konvent Premi a la Difusió Cultural 2022 Tota la família i equip de Konvent estem molt alegres del reconeixement comarcal i ens dona raó i espai per continuar creixent i amb tota la feina feta des del preuat Berguedà i amb la contemporaneïtat i passió de ser a on som.

Gràcies

Tràfec Teatre i Konvent se sumen a Angelina Vilella com a premiats de l’any en l’àmbit de la cultura al Berguedà

Konvent, un epicentre cultural berguedà

El premi a la Difusió Cultural, que distingeix entitats, col·lectius o persones que realitzin o hagin fet projectes de promoció i difusió cultural d’interès, ha estat per a l’Associació Cultural Konvent.

El Konvent és un autèntic centre artístic multidisciplinari. Ubicat en un antic convent de monges de finals del segle XIX a Cal Rosal, s’ha reconvertit actualment en un dels epicentres de la cultura i de l’art a la comarca. El Konvent és un espai on es fa art de tota mena, però per sobre de tot, es treballa incansablement per fer aflorar la cultura i el territori berguedà. S’hi poden trobar tota classe de propostes culturals: concerts, jornades, xerrades, exposicions, tallers…

Per atorgar aquest premi, el jurat ha valorat especialment la trajectòria del Konvent, que amb el pas dels anys ha obtingut un reconeixement internacional remarcable. També és veritat però, que aquest reconeixement moltes vegades ha faltat a dins de la comarca del Berguedà, i és per això que el premi és ben merescut. El jurat ha valorat especialment la potenciació de l’art contemporani per part del Konvent i el fet que hagi portat el nom de la cultura berguedana arreu del món.

  * AQUÍBERGUEDA