– 18 de novembre 2023 – 

Nit de totes

Quiquis feu les reserves a:  konventreserva@gmail.com

Torna la Nit de Totes a Konvent!

Un recorregut nocturn a través del Konvent que comença amb un sopar popular, continua amb 8 concerts i performances acompanyats d’un tast de 8 vins o licors  habitant per 8 espais diferents de la fàbrica i el Konvent, per acabar amb un esmorzar col·lectiu al sol.

Una experiència noctàmbula i espirituosa, un rave en slow motion que aquest 18 de novembre torna amb força de la mà d’artistes diversos i músiques transversals que viatgen des de les arts vives fins a la cançó d’arrel, el hip hop combatiu, l’avantguarda electrònica, la cumbia o el hyperpop més tronat:

Emilia y Pablo, Anna Ferrer, Fernanda Alemán, Dave Watts AKA KingL Man, Els Cundits, Pura Cadera, Los Sara Fontán i Alberto Cortés

Siguin totes benvingudes a la nit de totes, la nit que celebra totes les nits de totes!

ELLES:

EMILIA Y PABLO

Emilia i Pablo, duet musical, assentat a Madrid des de fa sis anys, fusionen la música llatinoamericana amb tints flamencs adoptats a Espanya. A finals de l’any 2018 comencen a gravar el seu primer disc “Territorio de Delirio”. El 2019 llancen els seus dos primers singles, “Territorio de Delirio” i “Pájaro”. Per donar forma al seu projecte utilitzen les seves eines actorals a més del moviment corporal i visuals per als seus concerts i videos.

instagram / Video

 

ANNA FERRER

Anna Ferrer, Menorca i tot allò antic, es passat com a lloc des des qual crear alguna cosa nova, que no serà nova mai del tot. Sa tradició, ses àvies, el camp, la mar, sa sega, es cables, s’electrònica, sa pell, sa corda, sa fusta, sa veu, es cant, sa comunió i es cant en comunió. Cant componc i descomponc cançons d’altres temps. Gir tota sola un espectacle anomenat Parenòstic, gir amb una orquestra un espectacle anomenat Trencadís. Tots parteixen de sa tradició i tots son creació, tots parteixen de sa creació i tots son tradició. 

AQUEST CONCERT és una col·laboració amb la ccoperativa BitLab en el marc DE LA PROGRAMACIÓ d’EINESS.

MÉS INFO A http://www.einess.cat/

https://www.instagram.com/annaferrercoll

 

FERNANDA ALEMÁN

Gestora Cultural y productora, Fernanda Alemán lleva más de 10 años haciendo música, con 5 discos autogestionados y producidos colectivamente. Es Cofundadora y Productora Las Pibas Producen, una plataforma de gestión cultural que tiene como objetivo visibilizar la música hecha por mujeres e identidades disidentes. y es también fundadora de #Giraporlascasas Startup con el soporte de Barcelona Activa – Comunidad de artistas y amantes del arte en directo. En los últimos años realizó giras por diversos países de Latinoamérica y Europa y su último trabajo vio la luz durante el confinamiento “Residencia”.

Fernanda Alemán

DAVE WATTS AKA KINGL MAN

Llegenda viva de la història de la música moderna, Dave Watts aka D.WattsRiot presenta KingLMan. Membre de la mítica banda Fun-Da-Mental, fundador de Ear Conditioning i actual col·laborador del festival Keroxen, Watts és una de les veus més representatives de l’activisme musical dels últims trenta anys, fent des d’una perspectiva sempre combativa, transformadora, i defenent un directe intens i aclaparant que no deixa mai indiferent. Un referent absolut. 

https://www.instagram.com/kinglmanhifi/

ELS CUNDITS

Els Cundits podrien ser un caos, una entitat mutant on és difícil saber on acaba el grup i on comença el públic, un súpergrup de trap imaginat per un geni del Minecraft, tota la programació del 3XL sonant alhora, un feed de mems indesxifrables, el primer grup d’hyperpop en català, Adolescents.cat a la darkweb, els hereus queer de la PAWN Gang i cap d’aquestes coses alhora. El punt intermig de moltes coses i la negació de totes elles. El col.lectiu forma part d’una nova fornada d’artistes caracteritzada per l’autogestió, el reciclatge de tendències i un accelerat ritme de treball, acostumada a organitzar les seves pròpies festes al marge del circuit (Desacato Goblin) o a conseguir un generador per poder tocar a qualsevol skatepark de Catalunya.

https://www.instagram.com/els_cundits

 

PURA CADERA

Una celebració del cos i el moviment.

Expressió transgeneracional del gaudi a través del ball i l’escolta. DJ set carregat de passats reconfortants, presents dissonants i futurs possibles. Diversió sense límits.

https://www.instagram.com/pura.cadera

 

LOS SARA FONTÁN

Per a una nit tan especial com La Nit de Totes, i en un lloc tan especial com el Konvent, Los Sara Fontan oferirà un repertori nocturn, oníric i fosc: la banda sonora de “Fem una bona pena Abans de Morir”, un espectacle creat per Sònia Gómez i Los Sara Fontan on s’exploren grans morts a escena en la clàssica i l’òpera. Fragments antològics on la música anticipa una mort imminent: de la Consagració de la Primavera de Stravinsky a la mort del Cigne de Saint-Saëns, de l’Elektra de Strauss al Liebestod de Wagner, tot processat i recomposat amb la percussió, corda i electrònica de Los Sara Fontan.

https://www.instagram.com/los_sara_fontan/

 

ALBERTO CORTÉS

Director de escena, dramaturgo y performer de sus propias derivas. En 2009 comienza su camino escénico desde una dramaturgia bastarda y periférica que se ha ido asalvajando con el paso del tiempo hacia una libertad que no llega. No ha dejado desde entonces de colisionar con diversas creadoras y amigas que han inspirado su camino, y de generar piezas de distintos formatos y disciplinas en un intento de seguir teniendo esperanza en lo intangible y lo humano. A día de hoy habita su identidad siendo creador, performer, director, dramaturgo, acompañante, docente, hijo, hermano, tío, amante, amiga.

www.comoseralbertocortes.com 

https://www.instagram.com/albertocortesruiz/

 

Cartell: Dora Márquez + tipo: edcbediciones

Amb la col·laboració de: