KONVENTCIRK – PSIRC

–  Dissabte 19 juny 2021 – 20:30h.

Companyia PSIRC: Després de tot.

Després de tot és l’última producció de la companyia de circ Psirc, projecte que conclourà en l’any 2022 en una gran obra escènica. 

La investigació i proposta dramatúrgica de la peça explora el gènere literari de les sagues. El conjunt dels seus relats, que compondran l’arc de l’escriptura final de la dramatúrgia, es farà a través d’episodis que prendran cos en diversos formats i suports amb l’objectiu que siguin estrenats en diferents contextos al llarg de l’any 2021.

Els episodis són concebuts com a spin-off que excaven l’interior de cada personatge de la saga per explorar la seva dimensió tràgica i mitològica.

La peça opera com una retrospectiva poètica de l’ara. Imaginem un futur i des d’allà ens atrevim a llegir el nostre present.

Proposem la hipòtesi que els personatges de la peça són els propis artistes de la companyia Psirc vivint com a comunitat en un Pantà. L’espai escènic es concep a la perifèria de qualsevol civilització; un paisatge en extinció que probablement google situi al marge del món, on la vida es replanteja diàriament. Un món-abocador on les estructures dels centres hegemònics semblen enfonsar-se.

El Pantà és la metàfora d’aquest territori exòtic, liminal, un llindar entre el que s’ha anat i el que està per arribar, un territori on es representen històries relacionades amb l’humà. Després de tot és una epopeia sobre la quotidianitat d’existències concebudes des del marge.

Reserves: konventreserva@gmail.com

Equip:

En escena: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual

Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martin.

Direcció: Rolando San Martin
Acompanyament artístic i acrobàtic: Pau Portabella
Instal·lació/creació de so i llums: PSiRC
 
Coproducció:

– LGrainerie, fabrique des Arts du Cirque et de l’Itinérance – Pôle européen de Production, Balma / Toulouse Métropole -France.

– Nilakcirc teatre itinerant.

– Fira Trapezi Reus

Amb el suport de :

Fàbrica de les arts Roca Umbert, Teatre auditori de Granollers, Konvent, l’Estruch fàbrica de creació de les arts en viu.

 

KONVENTCIRK 2021: