KONVENTCIRK – Cabeza de Pescado

–  Divendres 13 d’agost 2021 – 20:30h –

CABEZA DE PESCADO – Cia La Chinche negra

Reserves limitadíssimes: Konventreserva@gmail.com
Un mite pagà: dona-home, animal.
Un ésser que emergeix com a producte del residu virtual, de l’excés i del límit d’una societat autòmat. Lophius és el nom que encarna el personatge.
Humanoide ‘cabeza de pescado’ es presenta en escena, a partir d’una conversa amb la seva mare, qui l’anima en la seva decisió final: sacrificar-se per complaure el paladar de el públic.
Aquesta performance és l’auto-cocció de la cara del personatge, que amb això busca criticar la comoditat del pensament estètic narcisista. Es serveix de el teatre físic i el circ com a llenguatge, tenint punts forts d’absurd humor negre.
La matèria primera d’aquesta peça és un peix real: Lophius piscatorius, localment conegut com Rap; i s’acompanya amb cava i formatge madur de proximitat local.
Site specific, Performance i Happening són les primeres eines per portar a escena l’espectacle que, sumat a recursos teatrals i circenses, es conjuga un llenguatge híbrid, poc habitat i potser desconegut i incòmode.
La proposta forma part de la programació Konvent Cirk 2021, que ja va començar l’abril amb la carpa de la companyia My!Laika continuant  per l’estrena de Psirc i la visita de Fira Tàrrega amb Lali Aiguadé. Oberts a nous públics i nous llenguatges, Konvent Cirk busca els territoris més pantanosos del treball i recerca de cada un i una dels seus integrants. El món del circ extret de context i rebuscant quins son els propis futurs i resultats.
Cartells: Berni Puig