– Dijous 20 i 27 de gener 2022 – Victòria Vins Gironella –

JOIA DE FERRAN PALAU

20/01/22 – VICTÒRIA VINS GIRONELLA – A PARTIR DE LES 19:30H 

Aquests son els primers regals de l’any de VICTÒRIA VINS GIRONELLA !!!
Arriba JOIA d’en Ferran Palau

Dijous 20 de gener a partir de les 19:30h
Audició exclusiva del disc JOIA amb la presència d’en Ferran i únic punt de venda d’entrades pel concert pre-estrena de JOIA dijous 27 de gener a l’Espai Santa Eulàlia de Gironella.

FERRAN PALAU: Va arribar la primavera i les amigues del @konventzero em van convidar a fer un concert acústic en una preciosa carpa de circ a Cal Rosal i de manera inesperada, durant la prova de so, em va sortir la llavor de la cançó Joia. Durant el camí de tornada a casa, conduint, em va sortir la frase “Per fi el que em fa feliç ho tinc i vaig mar endins” i tot va començar a agafar sentit.

I així va ser com va néixer JOIA, un petit àlbum amb un videoclip del col·lectiu Òrbita @heyorbita que traça una línia entre l’univers de les sectes i la gran família que tinc al voltant i que tant m’estimo. Especialment a les artistes que he estat produint, els músics que m’acompanyen i a @louise____sansom @anatomicaant  @cl.arafaura i Maria, les dones que hi ha darrere de Hidden Track.

Les reserves per l’audició s’han de fer enviant mail aquí: victoriavinsgironella@gmail.com

Pel concert no hi ha reserves.

 

27/01/2022 – ESPAI SANTA EULÀLIA GIRONELLA – 20H

Pocs artistes dominen el llenguatge de la sensiblitat i l’emoció com Ferran Palau. El seu minimalisme pop ha anat creixent en profunditat disc rere disc, per trobar el seu propi territori a l’escena alternativa amb una personalitat única.

Una pre-estrena del disc molt especial, acompanyat en directe per Iris Deco + Carlota Flâneur + Twin + Anna Andreu + Maria Espinosa + Maria Hein + Yudi Saint X + Valentina + Louise Sansom + Anna Romeu

Fotos: @silviapoch @konventzero
Vestuari: @savuafaire
Disseny: @somcoure
@hiddentrackrecords
Col·labora @ajgironella

Reserves audició disc: victoriavinsgironella@gmail.com