Extraño Weys + Rigodonians + Martí Sales

– Dissabte 21 d’agost 2021 –

EXTRAÑO WEYS + RIGODONIANS + MARTÍ SALES

Reserves: Konventreserva@gmail.com

RODRIGO LAVIÑA Y SU COMBO 2021 (presentant el nou disc d’Extraño Weys)

El veterà del hip hop català presenta Rodrigo Laviña y su combo, un disc preciosista amb sons que viatgen a través del vinil i les caixes de ritmes, amb textures com la psicodèlia seixantera, l’homenatge al pop català ye-yé o la música brasilera. Una combinació mortal entre el “vacil·leo” i la sensibilitat per generar atmosferes més enllà del boom bap noventero. El que ningú espera és el gir del directe, un concert liderat per Rodrigo Laviña i acompanyat per sis músics de renom vinguts del panorama jazzístic català i de la música moderna del país. Entre elles hi trobem Irene Reig, Aleix Bou, Alba Careta, Santi Careta, Elisabet Respall i Ramon Bagé, sense oblidar el col·laborador de luxe Martí Sales.

 

The Rigodonians

Un selector, un presentador i dos col·leccions de discos diverses que naveguen en l’ahir i l’ avui de la música amb qualitat amagada en les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines de dj abandonades.

Cumbia, Salsa, Boogaloo, Dancehall… Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball.

 

Presentació del llibre Aliment, de Martí Sales

Martí Sales ens presenta Aliment, una suma de gèneres i recursos literàris. Entre l’amor i la cuina, entre la lectura i les amistats detonants aterrava les troballes en entrades de diccionari de tota mena i llargada, i així es va anar fent Aliment, amb xup-xup i socarraet mentre casa nostra s’omplia de l’olor ancestral del pa enfornat.

I per acompanyar-ho, comptarem amb una fira de productes gastronòmics de proximitat: Els embotits de Casa Enfruns, els formatges de la Judit, les tapes del Corpus i una finíssima sel·lecció de vins naturals i ecològics.

 

 

Cartell: Joan.Manel