IRIS DECO + BRU FERRI

 – Diumenge 26 de juny de 2022 – 20 h

IRIS DECO + BRU FERRI

Saps quan escoltes a algú cantar per primera vegada i sents com una esgarrifança recorre tot el cos i et travessa les emocions més amagades?

Iris Deco ho aconsegueix. Remou amb fermesa. Impacta. Sedueix. Golden és el primer disc d’Iris Deco i la veritat és que de cap de les maneres podria haver portat un títol més adequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent gala d’un estil totalment propi que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i el R&B. Les vuit cançons que conformen Golden es van succeint l’una després de l’altra, a un ritme lent, suggeridor, arrossegant-te a un estat de semi inconsciència. I és, des
d’aquesta candidesa, des d’on Iris Deco dóna veu a tots els seus pensaments.

Per a la producció de Golden, Iris Deco ha comptat amb Ferran Palau i amb b1n0, que han acabat d’arrodonir una proposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en el moment just, ni més d’hora, ni més tard. Un disc que talla la respiració.

Bru Ferri, artista multidisciplinar, acompanya el projecte des del piano, tancant aquest cercle que pràcticament rasca la perfecció, molt d’aprop.