KANIPCHEN FIT (Holanda)

Diumenge 4 desembre 2016 – 19:00h – 5€ 

           Kanipchen-Fit és una d’aquelles bandes que tan encaixen al Konvent. Es tracta d’una banda formada per tres músics, Empee Holwerda (NL, provinent de bandes holandeses com Lul i Solbakken i ex entrevistador de programes VPRO TV Geen commentaar / Top Man) a la guitarra i veu, i la fabulosa cantant, artista i poeta Glòria (Ex de la banda Pussy Poets de Nova York) i amb el bateria Frankie (Frank Sloos, NL, ex bandes holandeses com Treble Spankers, Big Paulus, entre d’altres).

El punt fort de Kanipchen-Fit és una combinació intel·ligent i inspiradora. Les cançons són simples i directes, dobles veus, una guitarra aspra i forta, i bateria, però amb inesperats canvis rítmics i harmònics, evitant clixés del rock. Passant de peces agressives a cançons melancòliques, amb un munt de moviments funky entremig. Es mouen entre Nina Simone, Shuggie Otis, Bad Brains, New Bloods, Trash Kit, piràmides, X-Ray Spex, i ESG.

Bandcamp   //   Facebook

El 2012 Kanipchen-Fit van tocar Beeckestijnpop a Holanda i en el Nieuwe Anita, OCCII, i anteriorment a Crossin Border Festival (Den Haag), Paradiso i altres clubs a Amsterdam. Han tocat a Estats Units, Nova York (incloent CMJ, per Subbacultcha!), Holanda, França, Espanya, Itàlia, Alemanya, Macedònia, Sèrbia i Croàcia. També han fet de taloners a Blurt (Regne Unit), Wire (Regne Unit), i The Ex (NL).

Kanipchen-Fit pren part en temes molt diversos com la entreteniment de presó, alcohòlics heroics, la tortura a la ràdio, i late night braggadocio. Van llançar el seu CD “MULTIBENEFIT” el 2010, distribuït per Konkurrent, i 7 “amb Zea (NL) el 2009 publicat per Makkum / Red Wig. Aquest any tenen previst treure el nou CD.

IMATGES

das

dasd