Convocatòria BERGANALE – Festival de curtmetratges d’amor i sexe

Convocatòria fins 30  juny 2019

 

BERGANALE – Festival curtmetratges de sexe i amor

 

Berganale.com

 

La Berganale és un festival de curtmetratges desenfadat i proper vinculat a konventzero. Oberts a propostes internacionals, estem especialment interessats en rescatar peces que hagin passat desapercebudes als circuits de festivals però que destaquin per la seva qualitat i innovació, ja sigui en la forma o en el contingut. Ens agrada el risc, la ironia, la subversió, la bogeria… A través del cinema, en companyia dels directors i directores, volem trobar formes diferents d’explicar i compartir les relacions humanes.

Bases:

– Es poden presentar curtmetratges de producció internacional que encaixin amb la temàtica Amor i Sexe, entenent que pot encabir un espectre ampli sobre les relacions afectives, allunyant-se dels estereotips normalment presentats al cinema.

– La durada dels curts no podrà excedir els 30minuts.

– Si la versió original del film no és en català o castellà, haurà d’incloure subtítols en alguna d’aquestes dues llengües.

– Els curtmetratges s’hauran d’enviar en un correu electrònic amb l’assumpte BERGANALE2019 a berganale@gmail.com. No s’acceptaran links de descàrrega, només links a Youtube i Vimeo.

– L’equip Konvent triarà un dels autors o autores participants i li otorgarà la possibilitat de fer una residència d’escriptura de guió d’un mes de durada, a més de la co-producció del rodatge del seu següent curtmetratge a les localitzacions del Konvent a partir de 2020.