AL RAS petit FESTIVAL

 – Dissabte 2 de juliol de 2022 – 18h

AL RAS petit FESTIVAL

El 2 de juliol a les 18h de la tarda des del Konvent de Cal Rosal, sortirem, a peu, en comitiva per passejar fins a l’espai de la vuitenta edició de Al Ras petit Festival. Ens acostarem a un indret proper, però sense desvetllar, enmig de la natura al terme municipal d’Olvan; on gaudirem d’un vespre d’instal·lacions artístiques, poesia, circ, teatre i música sense endollar, a viva veu.

Al Ras és un festival cultural planer amb la natura com a principal protagonista per posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni i el seu entorn a través del binomi cultura-natura. La convocatòria aplega artistes de diferents disciplines que realitzen intervencions efímeres i respectuoses amb l’entorn.

Els artistes convidats de la vuitena edició són Les noies del mim ­—entre les integrants s’hi troba Lydia Canal, directora de Tràfec Teatre— amb l’espectable de teatre físic Estrip i sinònims basat en l’obra de Joan Brossa que estrenen al Berguedà, el clown multipremiat Ricardo Cornelius amb un fragment del seu últim espectacle Peregrino, la polifacètica artistaCarla Carissimi —antiga col·laboradora de la Fura dels Baus o Leo Bassi— que presentarà la peça Smokescreen, María di Pace que oferirà peces musicals amb diferents instruments i per últim el gironellenc Aldo Cardoso que presentarà el treball de creació col·lectiva dut a terme amb els alumnes de l’Escola d’Olvan amb el suport del Festival.

Enguany i després d’exhaurir entrades les últimes edicions, caldrà inscriure’s prèviament per participar al festival a: konventreserva@gmail.com

I a les 22:30 a Konvent concert de flamenc amb Toni Abellant a la guitarra juntament amb la cantaora Laura Marchal, que ens oferiran una vetllada plena d’art i coples flamenques per recórrer cap als diferents estils musicals en un ambient especial i distès, on poder gaudir en directe de la màgia del toc i el cant flamenc.

AL RAS LOFFF IN THE WORLD AMB: