AL RAS petit FESTIVAL

18 juliol 2020 – 18h

 

 

AL RAS petit FESTIVAL

El 18 de juliol a les 18h de la tarda des del Konvent de Cal Rosal es sortirà un any més en comitiva per passejar fins a l’espai de la sisena edició d’Al Ras petit Festival. Cal ser puntuals ja que el Konvent n’és el punt de trobada i de partida. A més a més, per primera vegada en 6 anys el Festival deixa el municipi d’Avià i es trasllada a Olvan. No caldrà reservar, ja que funciona amb taquilla inversa. Des del Konvent s’anirà a un indret proper, però sense desvetllar, enmig de la natura, on gaudir d’un vespre d’instal·lacions artístiques, teatre, performance i música sense endollar, a viva veu.

Al Ras és un festival cultural planer amb la natura com a principal protagonista per posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni i el seu entorn a través del binomi cultura-natura. La convocatòria aplega artistes de diferents disciplines que realitzen intervencions efímeres i respectuoses amb l’entorn.  Enguany, els artistes d’aquesta edició son Lydia Canals de Tràfec Teatre, Martí Pavia i Jaume Martínez com a guanyadors de la I Beca Al Ras-Konvent amb una instal·lació creada in situ els dies previs al Festival, Joan Viñals i Nico Méndez aportaran la part musical al Festival, l’Alicia Cayuela com a performer i artista multidisciplinar de Cadaqués, i

per últim,  l’artista de Prats de Lluçanès, Ada Vilaró que oferirà una acció creada ex profeso.

Al Ras sempre ha volgut defugir les multituds dels grans esdeveniments culturals. És un festival petit a consciència: no hi ha aglomeracions i es respira un ambient gairebé intimista, dos atributs sovint a contracorrent de les dinàmiques que ens envolten, però que en moments com el present es reivindiquen com a valors necessaris. L’ajuntament d’Olvan i el Konvent de Cal Rosal col·laboren amb la sisena edició del Festival.

Més informació:

http://www.alraspetitfestival.org/

https://www.instagram.com/alraspetitfestival/