2006 – 2016

SEMANTICA 

Dilluns 31 d’octubre 2016 

      El respecte que ha aconseguit Svreca amb el seu segell Semantica Recods al llarg d’aquests deu anys, han fet que avui el madrileny pugui comptar amb una llista llarga de més de 70 referències editades per un bon grapat d’artistes de primera fila de l’escena techno mundial.

Per celebrar l’aniversari i constatar la bona salut del segell Svreca ha llençat Semantica -10, deu referències durant el 2016 amb un bon grapat d’artistes ja habituals del segell i algunes noves incorporacions: Regis, E.R.P., Voices From The Lake, Surgeon, Silent Servant, Peter Van Hoesen, Donato Dozzy, Vril, Acronym, Abdulla Rashim, Jonas Kopp, Stanislav Tolkachev, SHXCXCHCXSH, Cio D’Or, Etapp Kyle, Varg, Plant43, Claudio PRC, Neel, Cassegrain, IORI, Óscar Mulero, Dj Nobu, Marco Shuttle, Skirt, Edit Select, Yves De Mey, Nuel, Andreas Tilliander, Giorgio Gigli, Eduardo de la Calle, Arcanoid, Polar Inertia, Retina.it, Wata Igarashi, Evigt Mörker, Ideograma, Doka, Mod21. Un autèntic “all star” de l’electrònica actual que de ben segur aportaran ambient, idm i techno de primera qualitat.

img_8938

A més a més, també durant aquest 2016 Semantica està realitzat un “Tour mundial” amb diferents Showcases de Semantica per diferents clubs d’arreu del Món i escollits de forma molt depurada pel mateix Svreca. A dia d’avui ja ha passat pel Club Unit de Tokyo, el Toopcafe de Kansai i l’Stardust de Madrid. Ens fa especial il·lusió que Svreca hagi triat també el Konvent com espai per celebrar l’aniversari i tornar a un dels seus espais predilectes. Cal recordar també que un dels principals punts d’inflecció passen pel preuat “For Your Eyes Only” disc dedicat directament al Konvent i que va tenir un abans i un després en el reconeixement de Semantica records.

Semantica 10 al Konvent serà el pròxim dia 31 d’octubre, l’event començarà a la tarda i comptarà amb espais oberts per l’ocasió. La nit serà una autèntica celebració amb Svreca, Acronym (live) i el nostre resident de La comunidäd Samuel M.

Moltes felecitats Semantica Records!

Make progres every day!

CAPELLA TARDA
17:00h-19:00h Esmeril (La Comunidäd Gironella)
19:00h-21:00h Droneghost LIVE / DJ (Circular Limited)

CAPELLA NIT
23:59h-02:30h Samuel M. (La Comunidäd Gironella)
02:30h-03:30h Acronym LIVE (Northern Electronics)
03:30h-Final Svreca (Semantica Records)

KONVENT BAR
02:00h-05:00h Fuyuki Shinohara (Discos Paradiso)

AUDITORI
17:00h,18:30h i 20:00h
BEATZ Divergences & Contradictions of Electronic Music
A documentary by Eduardo de la Calle
VO Subt. 72″