TALLER IL·LUSTRACIÓ – JAVIRROYO

-Conceptos Ilustrados-

-14 novembre 2020- 

Taller d’il·lustració amb Javirroyo

“CONCEPTOS ILUSTRADOS”

Vivim en un món visual on val la pena aprendre a representar idees, i així expressar una de les parts més importants del procés creatiu. Amb la il·lustració aprenem a explicar històries i parlar en primera persona, posant de manifest les nostres inquietuds i maneres de veure el món.

Aquest taller és una experiència per divertir-te, ser crítics i dibuixar molt encara que no tinguem nocions d’aquesta tècnica, de la mà d’un dels il·lustradors més enginyosos del panorama actual, que amb humor i sàtira representa el món i l’absurditat de l’ésser humà en totes les seves facetes.

COMPERT !!  Inscripcions aquí.

Organitza: Magnètica

Magnètica va néixer el 2015 com una associació d’artistes amb l’objectiu de propiciar el diàleg entre artistes i disciplines artístiques diverses, reivindicant el paper transformador de l’artista a la societat. Cooperant en diverses iniciatives culturals de crítica social com el Festival de cinema internacional Protesta.

En l’actualitat som una empresa de serveis i projectes culturals sostenibles que es dedica a la difusió de l’art i la cultura a través de l’economia social.

Magnètica.org