GÈLS en concert

– Cicle Cordes –

Diumenge 13 de juny 2021 – 18h

GÈLS
Gès Burgès – Kamele Ngoni i efectes // Cels Burgès – Guitarra elèctrica i efectes

Gèls és la trobada entre un Kamele N’Goni i una guitarra, entre un pare i un fill, entre dos generacions de músics que fusionen sonoritats hedonístiques basades en l’instrument africà i una col·lecció de pedals d’efectes de guitarra.

Ges Burgès (Utòpics, Taknata) regentava el Hot Blues d’Igualada, centre de pelegrinatge de músics de jazz, cantautors, impro… entre el 2008 i el 2017. Allà va descobrir el Kamele N’goni de la mà de Dídac Ruiz. Lluny de la tradició africana, Ges Burgés ha fet un treball d’investigació rítmic i melòdic explorant els límits tonals i polifònics de l’instrument esdevenint un dels virtuosos d’aquest instrument al principat.

Cels Burgès guitarrista de jazz en formació al conservatori de Liceu, captivat pels trencaclosques que sorgien del kamele va decidir sumar-se a l’aventura. El to delicat de la seva guitarra mimetitza increïblement amb el kamele convertint-se en una extensió d’aquest, obrint la porta a sonoritats gairebé impossibles d’aconseguir amb una carbassa, pell i cordes.

Aquest duo autèntic, cru i inspirador ha enregistrat GÈLS (HiddenTrack 2020), el seu primer EP i CLEDA LIVE (HiddenTrack 2021) en col·laboració amb Jaume Llombart. També han publicat diversos singles i el videoclip MAKU, una autèntica meravella rodada per Artur Tort i Marc Roca

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0t3gsSSYwcMQWwXNVcwjJn?si=Ao_5tv4hQfuPrChI1praZQ&utm_source=copy-link

Bandcamp: https://gelsmusic.bandcamp.com/

Youtube: https://youtube.com/channel/UCK73JXE68FoTZ4QgvLMu9hQ

Instagram: https://instagram.com/gels_k.g?igshid=n803ckx23fuf

Web: https://www.hiddentrackrecords.com/product/gels/