DANSA CONTEMPORÀNIA

NÚRIA GUIU

Dissabte 9 JULIOL 2016 – 20:30h

Diumenge 10 JULIOL 2016 – 12:30h

L I K E S

Cada dia ens agrada més la dansa contemporània i més si ve de la mà de peces delicades com aquesta. Núria Guiu ens apassiona des de fa temps. N’estem segurs que la seva essència es barrejarà amb el Konvent.

Likes explora la relació entre allò visible i allò invisible, entre la forma, o aparença i el sentit intern.

Com i en funció de que interpretem la relació imatge-contingut? Que determina la nostra manera de llegir, entendre, aprovar o desaprovar “l’altre”?

Likes busca llenguatges corporals per a descontextualitzar i alienar l’aparença o forma del sentit intern. Likes descristal·litza i/o explora els valors absoluts i sòlids i intenta transformar-los a un estat més efímer, flexible, poètic, canviant.

Núria Guiu es va formar com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona i va formar part de la companyia jove ITDANSA. Va treballar com a intèrpret amb companyies com Gisele Vienne (FR), Batsheva Dance Company (IS), La Veronal (SP), Carte Blanche Dance Company (NO), Jasmin Vardimon (UK) o Kobalt Works (BE). Hem sel·leccionat a Núria Guiu com a artista singular per la seva qualitat tècnica i pel sistema expressiu que investiga i desenvolupa.

Twitter // Vídeo