CONCERT FLAMENC


ANA BRENES i MARC LÓPEZ

 

 Dissabte 2 setembre 2017 – 20 h. – 5€

 

Ja feia dies que buscàvem una bona proposta de flamenc, d’aquestes que et deixen els cabells arrissats. Sinceres i amb ànima. Pues aquí la tenim !!! Aquest dissabte, aprofitant la inauguració de CASA TOMADA,  traurem el cap i cos per la finestra amb ni més ni menys que ANA BRENES I MARC LÓPEZ.

Escolteu en Marc aquí:

Marc López forma part del projecte “entre orillas”. Un projecte inspirat en l’intercanvi musical entre Cuba i Espanya, en el que la tradició i innovació van agafats de la mà.

Als 17 anys va obtenir el premi del certamen juvenil de guitarra flamenca. La seva formació va des del flamenc fins al clàssic, passant pel jazz i la música moderna. López despunta per la seva capacitat de transmetre, el seu particular so i discurs musical. Tot apunta que sigui una de les joves promeses del país.

Ana Brenes va estudiar a Barcelona amb Míriam Vallejo i Chiqui de la Linea. La seva veu rica i la presència escènica ha fet guanyar-se el públic de tot el país. Una jove cantaora amb un metall a la gola realment sorprenent.