BOTIFARRADA SARDINADA

Dissabte 29 febrer 2020

Cartell: Jordi Plana

 

BOTIFARRADA SARDINADA 2020

Botifarres, sardines i jardins i la primera comunió. L’agost encara queda lluny i des de Konvent ho celebrem de la millor manera. Amb olor de brasa, sardines i alls.

 

PROGRAMA D’ACTES:

Vermut, sol i salutacions més oficials que les de quaresma.  La música va a càrrec de la dj’s de la casa, com el vi i el parenostre.

A PARTIR DE MIGDIA:

Vermut, sol i salutacions més oficials que les de quaresma.  La música va a càrrec de la dj’s de la casa, com el vi i el parenostre. Obrirà la sessió musical Pep Espelt, amb una selecció de no sabem encara…

CAFÈS COPES I PUROS:

La música la posarà un altre personatge resident, muralista i de tot el que faci falta. Jofre Oliveres

 

A PARTIR DE LES 17:30h:

Feia molt i molt temps que perseguíem a aquesta coi d’orquestra i FINALMENT els tenim aquí.

Senyores i senyors L’ORQUESTRA MATAGALLS !!!

Matagalls és un grup transcomarcal ubicat al baix montseny i format per gent diversa.

Fan (segons ells mateixos) una mena de emo-jevi acústic força descatxarrat, però intenten dissimular-ho cridant molt fort.

Matagalls és una súper-banda del Baix Montseny influenciada per Calexico, Giant Sand, Xavier Baró i Leatherface, que acaba d’editar el seu primer disc, de títol homònim, publicat pel seu propi segell discogràfic, El Bon Tall.

El projecte es va començar a cuinar l’estiu del 2015, quan en Ramon Mas, cantant dels FP i editor de Les Males Herbes, i en Xavi Garcia (Els Surfing Sirles, Zeidun, Joan Colomo, Les Cruet) van entrar a un estudi de gravació per enregistrar unes cançons que havien compost a mitges. En Mau Boada (Esperit!, Zeidun, Les Aus) n’havia de ser només el productor però aviat es va apuntar a tocar la bateria en un parell de temes. Després van començar a desfilar per l’estudi un bon grapat d’amics comuns, tots ells músics nascuts al Montseny, que hi van anar posant el seu granet de sorra fins convertir el que havia de ser un disc d’un duet acústic en un projecte coral i inclassificable. Alguns en diuen emo-folk, ells prefereixen anomenar-ho «emo-jevi acústic descatxarrat dissimulat cridant molt fort».

Matagalls està format pels ja esmentats Xavi Garcia (guitarra acústica), Ramon Mas (veus) Mau Boada (bateria) i per Albert Trabal (Zeidun, L’Orquestra de Sant Celoni) a la guitarra elèctrica, Guille Caballero (Els Surfing Sirles, Els Amics del Bosc, Joan Colomo) als teclats i percussió, Andreu Renau (Sudor Cósmico) a l’acordió i el baix, i en Marçal Calvet (Mumus Circus) al violí i la trompeta. A més, hi ha col·laborat Joan Colomo, Inés Martínez (La Célula Durmiente), Laura Crehuet (Les Cruet) i Roger Peláez, dibuixant, poeta i músic, autor de la lletra d’una de les cançons del disc, “Pobres, lletjos i curts”, tota una declaració d’intencions.

A PARTIR DE LES 19h:

Tornem cap a casa per evidenciar que tenim molta sort amb la DJ COCONAUTA
Coconauta és l’arter ego de l’artista italiana Valentina & The Electric Post

 

PROPERES DATES:

21/03 – ARROSADA POPULAR

04/04 – INAUGURACIÓ TEMPORADA CULTURAL KONVENT 2020