YAIMA OROZCO en CONCERT

–  Dissabte 29 d’octubre 2022 – 22h

YAIMA OROZCO en concert !!

Nascuda a Cuba el 1980 aquesta compositora, cantant i guitarrista, és una de les trobadores més destacades de la generació. Descendent de la tradició trobadoresca, amb especial èmfasi a la part més popular del gènere. Les seves composicions abasten gèneres com el són cubà, guajira, bolero, i havanera; també tango, folklore llatinoamericà, bossa nova, rock i jazz.

És part del col·lectiu de cantautors La Trovuntivitis, que es va crear fa més de 20 anys a Santa Clara, la seva ciutat natal, i amb a on continua tocant tots els dijous a El Mejunje de Silverio, espai cultural de referència al país.

Ha portat les seves cançons a Argentina, Uruguai, Xile, Veneçuela, Mèxic, Espanya, Portugal, França, Bèlgica i Suïssa i ha compartit escenari amb Silvio Rodríguez, Teresa Parodi, Liuba María Hevia, Acá Seca Trio, Manu Chau, Liliana Herrero i Cecilia Todd.

La meva Llibertat, el més recent disc de Yaíma Orozco, va rebre el Premi Cubadisco 2020- 2021 com a Millor Disc de Nova Trova. Aquest és el seu primer fonograma gravat amb una disquera cubana – BisMusic –. El disc va ser produït musicalment pel guitarrista de jazz català Alfred Artigas.

Instagram.com/yaima.orozco