VEUS LLIURES en directe

– Dissabte 23 de setembre 2023 – 20:30h

VEUS LLIURES 

VEUS LLIURES és el primer col·lectiu de veus improvisadores a l’estat que s’uneixen amb l’objectiu de la recerca de sonoritats a partir de la improvisació emeses amb la veu acústica.

Celeste Alías / Anna Subirana / Joana Gomila / Diana Palau / Inés Galván /Mariona Sagarra / Yexza Lara /Marta Valero / Sara Lilu /Anna Tapia / Sandra Artigas / Magda Garre / Alba Tor / Mercedes Delclós / Selina Worsley / Neus Calaf / Agnès Balfegó

Metodologia:
La combinació de textures i sons conformen un so únic aprofitant la veu de cada component, combinant duos, trios, solos i el so grupal. Cada actuació esdevé particular i única. La coordinació i la conducció va a càrrec de la improvisadora i cantant Celeste Alías.
La Celeste ha fet recerca de les veus de les cantants (totes som dones) que formen part del col·lectiu. Són veus que s’atreveixen a descobrir totes les possibilitats del seu instrument. Veus que no es jutgen. Que no tenen por. Que interaccionen i es comuniquen. Que s’estimen i estimen el so com a tal. Veus que no s’espanten, que es “tiren a la piscina” i que juguen, s’escolten i es concentren per canalitzar la història sonora que es desenvolupa en el present.