THAIS HERNANDEZ + TATI AMAYA

Flamenc

Dissabte 22 de maig 2021 – 20:15 h – 8€

No tenim pressa ni res que ens prengui la delicadesa de gaudir d’una tarda de bona música. Aquesta ocasió amb la Thais i el Tati, puresa brava i apassionant.

 

THAIS HERNÁNDEZ (cante)

Amb 20 anys comença la seva carrera musical, després d’estar uns anys en un cor Rociero, decideix aficionar-se a el flamenc i a el cant, prenent així classes de tècnica vocal i líric en escoles de música i classes particulars amb professors de prestigi de Barcelona.

Als 22 comença la seva trajectòria com a corista, en discos de flamenc i rumba catalana amb grans artistes de l’àmbit, seguidament comença a treballar com cantaora després de moltes hores d’estudi i dedicació a el flamenc sobretot a l’canti per ball de què té una gran afició , on sempre està envoltada de bons artistes.

Poc després comença a treballar en tablaos i sales importants de flamenc a Barcelona com: Palau de l’Flamenc, Tarantos club, Liceu de Barcelona, ​​Palau de la musca, tablao Cordobés, Palau D’almases, teatre Principal tablao rambles, City hall entre d’altres. . envoltada de grans artistes ia tot això sumant-li els seus treballs fora de la península a França, Portugal, Corea de sud, New Zeland i Nova D’heli, on va aprendre i va començar a canalitzar la seva carrera com a cantaora de flamenc a Barcelona.

Va tenir l’oportunitat de participar en molts enregistraments de discos com a corista i col·laboradora en gran varietat de projectes com Fado violat, projecte flamenc fado, discos d’artistes de la rumba catalana com a sabor de Gràcia, el Sebas del carrer, d’kantaka, entre altres …

A poc a poc comença a enlairar la seva carrera artística, comença a col·laborar en diferents projectes com cantaora, com ara la pel·lícula documental de Carles Bosh “Petitet” on realitza la cançó de “Pensant en el teu” amb l’arranjament musical de José Aladid amb participacions de grans artistes com Lucrecia, Pere el Granaino, Joan Albert Amargós …

Ha treballat amb grans artistes coneguts mundialment com Juan Magan al Palau Sant Jordi en els 40 Music Awards en l’any 2016, amb el tema Jo vull que sàpigues, com a corista.

 

Tati Amaya (guitarra)

Luís Santiago “El Tati” va començar la seva carrera als 12 anys, inicialment com a percussionista i després com a guitarrista, acompanyant els seus pares Mercedes Amaya i el guitarrista Santiago Aguilar.

El Tati és el nét d’Antònia, germana de Carmen Amaya, que va romandre a Mèxic amb l’estabilitat que no li proporcionaven les gires de “La Capitana”. Santiago Aguilar, el seu pare, és mexicà i es va enamorar de la filla del seu professor quan va entrar per primera vegada per les portes de l’escola d’Antònia per aprendre flamenc.

Reserves: Konventreserva@gmail.com