II FESTIVAL DE MICROTEATRE

Dissabte 22 octubre 2016  – 22:30h – 5€

         Tot just fa dos anys es va portar a terme la primera experiència de microteatre al Konvent de Cal Rosal. Ens vam embolicar amb forces pors en aquesta aventura, però l’èxit va ser rotund i prop de 150 persones van omplir 4 petits escenaris a peu pla, amb les intervencions de companyies de casa. Va ser una experiència que obrí el camí a aquesta forma d’acostar el teatre al públic i d’empeltar nous escenaris, fer viure l’obra de teatre des de la proximitat en petit format. Enguany repetim.

La proposta teatral

El microteatre consisteix en obres de teatre breus, aproximadament 15 minuts, l’espai on es porta a terme l’actuació és un dels punts rellevants de la mateixa.

Es cita el públic en un mateix espai, es divideix el públic en grups i s’inicia un circuit pels diferents escenaris de forma rotativa i simultània.

Es programaran 3 peces de microteatre en 3 espais del Konvent. Les obres que es representaran són:

otaola

On la tempesta deixà una pau intensa

Ivan Otaola amb la música en directe de Judit Marmi i Toni Pineño

I mentre el món es perd, adormit en la platja,

jo somnio, perdut en l’estreta salvatge

dels llavis de l’escuma i dels braços del vent.

Màrius Torres

Una melodia, una paraula, una mirada… simple, precisa, oportuna. Un viatge per les entranyes d’un poeta que deia que escrivia versos sense cap altre intenció que la de treure’s les espines. Mentre el món s’ensorrava, mentre l’exili era l’única via de supervivència, Màrius Torres restava malalt i derrotat en el seu exili interior.

 

savage

Eterno Retonño

IeObert&J.Savagge

Un espectacle de performance i experimentació sonora que pregunta si podries viure la teva vida de tal manera que no t’importés la seva repetició eterna?

 

micro-trafexDescria!les!

Tràfec Teatre

Amb molta polidesa les criades serveixen als convidats i amb molta astúcia conceben la seva evasió.