DO – 16/03/2018 – 22:00h – 6€

image

DO

Do es va presentar a Barcelona el passat octubre i aprofitant la prèvia de març, ens fa especialment il·lusió de tornar-los tenir al Konvent.

Es traca de la tercera peça, el final, d’una trilogia híbrida a mig camí entre el teatre, la performance, el concert i els visuals. Una trilogia que s’ha gestat allunyada dels nuclis de creació, a les margeres pageses del Berguedà.

Do qüestiona la perspectiva de gènere a l’hora d’abordar qualsevol treball escènic i, per extensió, també com aquest ens condiciona fora de l’escenari. Al mateix temps intervenim sobre la relació entre públic i artista o els models de construcció escènica clònics i pautats.

Do és un petit acte de desobediència amb un final horitzontal que vol obrir escletxes als vells paradigmes, plantejar preguntes i esborrar respostes clares.

 

Gerard Vilardaga

Actor, dramaturg i poeta berguedà, membre del Konvent que torna per tercera vegada a l’Antic Teatre.

Iris Hinojosa

Actriu, pintora i poeta del Bages, conjuntament amb Gerard Vilardaga és l’artífex de la trilogia que culminaran a l’Antic Teatre.

Gerardvilardaga.com

 

Carlos Carbajo

Actor madrileny i músic inclassificable, va participar també en el Festival Poesia Estripada a l’Antic Teatre el 2016 amb la creació dels seus propis instruments musicals.

Jordi Plana

Fotògraf berguedà amb una àmplia trajectòria internacional.

Interpretació i direcció: Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga

Interpretació i música: Carlos Carbajo

Audiovisuals: Jordi Plana

Jordiplanapey.com