TALLER FANZINE – MONSTRUOESPAGUETI

-14 novembre 2020- 

Taller Fanzine amb Monstruoespagueti

És comú veure imatges de Fanzines estampades a bosses i tasses amb un resultat bastant amigable, des del seu origen en la ideologia punk aquests originals han volgut deixar empremta. Les paraules d’origen anglès fan (admirador) i zine  de magazine (revista) fan referència a grups d’admiradors amb una temàtica concreta que se socialitzen a través d’aquestes publicacions.

Aquest taller d’un dia serà un punt de trobada per crear publicacions de temàtiques diverses que els participants vulguin plasmar. Desenvoluparàs conceptes enllaçant formes i tècniques diverses a través del teu estil de la mà de Monstruoespagueti.

Monstruoespagueti és l’alter ego d’Anastasia Bengoechea, humorista gràfica, lliure d’esperit que amb els seus dibuixos és capaç de retratar la vida moderna amb ironia i sentit de l’humor.

Organitza: Magnètica

Magnètica va néixer el 2015 com una associació d’artistes amb l’objectiu de propiciar el diàleg entre artistes i disciplines artístiques diverses, reivindicant el paper transformador de l’artista a la societat. Cooperant en diverses iniciatives culturals de crítica social com el Festival de cinema internacional Protesta.

En l’actualitat som una empresa de serveis i projectes culturals sostenibles que es dedica a la difusió de l’art i la cultura a través de l’economia social.

Magnètica.org