– Dissabte 29 de juliol de 2023 –

salt mortal

Neix fa 8 anys en una sobretaula com una invitació perquè el nostre cercle més proper s’acostés a tocar i passar un cap de setmana en família per conèixer de primera mà el projecte de Konvent. Aquest cap de setmana es va acabar convertint en una festa oberta al públic prescindint de tots els elements que ens han fet anar deixant d’assistir als grans festivals.

Salt Mortal son la Clàudia i en Guillem passats pel túrmix i amb els condiments de la família de baix el riu. Un mix que et peta a la cara i encara no has tingut temps de fer ni mig somriure. Salt Mortal son les bandes que carreguen amplis i creuen que la música sense fronteres és el seu ADN. Una part de salfumant i l’altre de tancar ulls i peu fins al ferro.

Queda lluny aquell 2015 on Konvent era pràcticament desconegut dins el panorama musical i, un cop superat el repte de donar a conèixer aquest espai a tothom, continuem amb aquest projecte sense ànim de lucre, mantenim l’esperit de passar-ho bé i continuar creant un festival de petit format, diferent i centrat en les persones.

Salt Mortal va néixer amb l’objectiu d’apropar-vos aquest espai, un antic convent de monges dins una colònia industrial de principis del segle XX, reconvertit en residència artística i espai de creació autogestionat. Un petit oasi que demostra que la descentralització és un tatto d’aquells que et fas a les cinc del matí.