QUATRE FUETS D’ANIVERSARI

27/05/2018 – 20:30h

CORPUS Berga-

 

 

 

30 ANYS DE LA GINESTA

Va ser un diumenge de quatre fuets, previ a CORPUS,  quan la Carme Santacreu i en Pere Company, van engegar a la Plaça Maragall de Berga, un bar que es convertiria en un dels llocs més mítics de la ciutat. De nom: LA GINESTA, per on hi va passar tothom. Totes les generacions i estils. Un espai que es va convertir en un centre de trobada, espai social, el nucli de la capital berguedana. Els clients eren una família, un anar i venir d’alegria, passions i borratxeres que encara viuen dins dels nostres records.

La Carmeta, una dona amb carisme i caràcter,  va comandar tots aquests anys amb paciència i  força,  per tirar endavant un espai que transgredia la dimensió d’una barra de bar.

La música també es convertiria en un tòtem de molt bon gust, juntament amb la plaça, l’heura, les rodes de molí encastades al terra i l’ambient mesclat de generacions, estils i personalitats.

LA GINESTA es va transformar en CORPUS ara fa tres anys, però l’esperit i l’essència es manté. Per aquest motiu ho celebrem diumenge després dels Quatre Fuets, amb el la selecció musical d’en PERE GENDRAU del KÓM INTRAMURALLA. Un bon lloc del carrer major de Berga on trobar gran selecció de cerveses, vins, vermuts, formatges, embotits i molt bona música.  Cent per cent #intramuralla. Antiga pastisseria i xocolateria Gendrau. INN.LOFF