PRESENTACIÓ LLIBRE JOSEP GRIFOLL

21 d’abril 2018 PURA MERCROMINA – 20:30h

 

 

 

PRESENTACIÓ LLIBRE PURA MERCROMINA DE JOSEP GRIFOLL

 

DISSABTE 21 D’ABRIL 2018 – 20:30h

 

 

 

A través de les aventures i desventures d’un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll ens submergirà en una autèntica explosió de llibertat i joventut.

En un entorn rural, situat al Berguedà, personatges com el Jordi del Foc, l’Urbici Canal, l’Elionor, el Cèsar Pla, el Marc Pelacanyes, l’Anna Pou, La Berta Llum, el Nil Miris per citar algun d’ells ens faran partícips de les seves bacanals poètiques més undergrounds i ens hipnotizarán amb el ritme lisèrgic que desprèn la novel-la fonent constantment realitat i ficció.

Lluna, la noia de Llagostera de forma paral-lela durant la novel-la ens anirà desgranant l’amor romàntic, ple d’impossibles possibles amb la qual viatjarem entre dos mons: El dels vius i el dels morts.

«Pura Mercromina» podria anar-se a buscar dins d’una llibreria en diferents seccions de la mateixa com: La de Poesia, la de Biografies o la de Novel-les de ficció i en totes elles seria correcte trobar-la, però segurament el fet només de poder-la posar en una d’aquestes tres seccions seria insuficient.

La primera novel-la de ficció poètica biogràfica de Josep Grifoll suma, és plena d’energia, sincera, entranyable, subversiva, d’humor iconoclasta, desvergonyida i que sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

Un llibre publicat per Konvent, en català i anglès, amb la col·laboració Matthew Three, Roger de Font, Marc Gonzàlez Sala i la gran força d’Elsa Guerra i Berni Puig de l’equip de Konvent.

MUSICARAN LA PRESENTACIÓ:

THE MARLOS PIGA PROJECT + SEWARD 

 

ENTREVISTA REGIÓ7 – 15/06/2018