PRESENTACIÓ LLIBRE JOSEP GRIFOLL

LLIBRERIA PAPASSEIT -Manresa-

Dijous 14 juny 2018  – 19:00h 

 

 

 

PRESENTACIÓ LLIBRE PURA MERCROMINA DE JOSEP GRIFOLL

 

Dijous 14 juny 2018 – 19:00h

LLIBRERIA PAPASSEIT – C/ Barcelona, 25 – Manresa

 

Novel·la poètica biogràfica de Josep Grifoll. Inclou la traducció a l’anglès. Edició limitada de 250 exemplars.

 

 

SINOPSI
A través de les aventures i desventures d’un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll ens submergirà en una autèntica explosió de llibertat i joventut.
En un entorn rural, situat al Berguedà, personatges com el Jordi del Foc, l’Urbici Canal, l’Elionor, el Cèsar Pla, el Marc Pelacanyes, l’Anna Pou, la Berta Llum, el Nil Miris, per citar algun d’ells, ens faran partícips de les seves bacanals poètiques més undergrounds i ens hipnotitzaràn amb el ritme lisèrgic que desprén la novel·la fonent constantment realitat i ficció.
Lluna, la noia de Llagostera, de forma paral·lela ens anirà desgranant durant la novel·la l’amor romàntic, ple d’impossibles possibles amb la qual viatjarem entre dos mons: El dels vius i el dels morts.
“Pura Mercromina” podria anar-se a buscar dins d’una llibreria en diferents seccions de la mateixa, la de Poesia, la de Biografies o la de Novel·les de ficció i en totes elles seria correcte trobar-la, però segurament el fet de només poder-la posar en una d’aquestes tres seccions seria insuficient.
La primera novel·la poètica biogràfica de Josep Grifoll suma, és plena d’energia, sincera, entranyable, subversiva, d’humor iconoclasta, desvergonyida i sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

 

TRADUCCIÓ
Mathew Tree

CORRECCIÓ
Roger de Font

EQUIP EDITORIAL
Pep Espelt, Elsa Guerra i Berni Puig

IMPRESSIÓ
Winihard Grafics (Moià)

ENQUADERNACIÓ
Enquadernacions Soler i Palau (Manresa)

 

BOTIGA ONLINE

 

 

ENTREVISTA REGIÓ7 – 15/06/2018