ALL YOU NEED IS HATE

– Manoli Mansilla –

Dissabte 27 d’agost 

– Tarda, inflada de globus i a les 19h enlairada –

                       ALL YOU NEED IS HATE  és un projecte inspirat en aquells dies que tots voldríem ignorar i desitjaríem fer explotar el món. Literalment. Segurament és un pensament ambiciós força lleig. Som el centre de les nostres cabòries  i reposats en el coixí, imaginem altres paisatges possibles. No hi ha conseqüències en aquest pensament gratuït, absolutista i utòpic…Per un moment  som especials. Amb maldat. Això és tot.

Potser aquest sigui un bon moment per aclarir un freqüent malentès: jo no sóc una bona persona. Probablement vostè tampoc ho sigui, malgrat acomplim el requisist bàsic: no danyar pel dret a d´altres persones per al propi benefici. Però no ens enganyem: danyem, mentim o diem la veritat…

Viure lesiona, viure perjudica a uns altres, i volguem o no, som un receptacle adequat per a l´odi. Mereixem ser odiats, de la mateixa manera que mereixem ser estimats.

ALL YOU NEED IS HATE és un experiment extra-sensorial, irreverent i apolític: volem CARTOGRAFIAR L´ODI DEL TERRITORI. Hem convidat a la població mundial a escriure de forma gratuïta, anàrquica i espontània els missatges d´odi que vulguin a les pàgines públiques https://www.facebook.com/konventpuntzero

ally

Al mes d´agost hem fet dues accions enigmàtiques (el 5 d´agost al Festival L´Estrany de Banyoles i dissabte 27 al Konvent) on hem llançat 300 globus d´heli amb els missatges rebuts.

Les fotografies i vídeos resultants s´exhibiran en format d´exposició al Centre d´Ars Santa Mònica (del 5 al 25 e setembre) i al Museu de l´Empordà a l´octubre.

No obstant això, sabem que l´odi és un misteri sense fi i deixem les pàgines obertes perquè la nostra cartografia no acaba aquí. L´última acció pel Festival Ingràvid la farem el dia 5 d´octubre durant l´inauguració del Festival Ingràvid al Museu de l´Empordà, a Figueres….i després continuarà The Neverending Hate Tour allà on l´expulsió dels odis comuns sigui ben rebuda.

Un altre dels aspectes que ens ha interessat, és documentar què en pensen de l´odi diferents persones rellevants en el món de la cultura:  poetes, filòsofs, fotògrafs, pintors, productors de festivals de música insòlita… La seva manera d´entendre la realitat sempre és elàstica i representen una possibilitat en el canvi d´una lògica, d´una manera de pensar i de sentir: Vicenç Altaió (traficant d´idees), Xavier Antich (filòsof), Jordi Pagès (artista), Andreu R. (director del Festival L’Estrany), Cabo San Roque, Zoë Valls, tino Soriano i Pep Espelt són les persones triades en aquest projecte.

En definitiva, ALL YOU NEED IS HATE us convida a la reflexió, però sobre tot a l´acció. Haters, go!