2a Fira de Vins Naturals – VICTÒRIA VINS Gironella –

Dijous 5 d’agost 2021 – a partir de les 18h – 

 

PAPIL·LA FEST

        Des de VICTÒRIA VINS Gironella, continuem amb les propostes/accions per explicar i aprendre del coneixement i la riquesa cultural del vi, amb la segona edició de la Fira de Vins Naturals Papil·la Fest.

PAPIL·LA FEST és una fira que parla de vins naturals, menjars informals i persones singulars. Per aquest motiu ens acompanyem de persones que tracten el vi com una sensibilitat i expressió, com un paisatge i una interpretació. Allunyats del concepte producte i de punts estratègics de Catalunya.

Ens arriba la força del Penedès. La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya. En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, construeix una manera de viure i interpretar paisatges i amors.

La fira començarà a les sis de la tarda i podreu gaudir de degustacions de tot tipus, de la mà:

 

ENLAIRE VINS

Enlaire Vins és un nou projecte en un petit celler amb molts anys d’història. Rodejat de vinyes velles en costers, i treballant en agricultura ecològica, produïm vins tranquils i escumosos de varietats autòctones. El nostre principal objectiu és elaborar vins d’expressió, sincers i de qualitat” (Mar i Lluís, Viticultors).

“Estimem la terra, els seus fruits i gaudim amb el que fem. El repte: posar a cada ampolla l’essència del que som”. (Mar Capdevila, Viticultora).

Ubicats a Costers d’Ordal. Plantades en petites feixes, les vinyes s’enlairen fins a 380 metres d’altitud. Buscant produccions baixes de raïm, realitzem la verema manual quan cada varietat està al seu punt òptim de maduració.

Enlairevins.cat     //    Instagram.com/enlaire_vins 

ANNA SERRA

L’Anna és de Barcelona però des de fa 10 anys viu a Les Parellades i treballa a la vinya juntament amb el Toni Carbó al celler La Salada. Aquest any s’inicia en un projecte personal, amb una línia de vins escumosos. Energia i força.

L’Anna elabora la Vicenta de la línia d’Amor per la Terra, una absoluta passada que des del Victòria admirem profundament.

Instagram.com/annaserracooks

NÚRIA RENOM

Els vins de la Núria, com ella, són absolutament intransigents. Elabora vins que no només expressen perfectament el clima i els sòls de cada regió on treballa, sinó que també reflecteixen la seva personalitat i intenció. Són vins sovint salvatges, salins i femenins, però sobretot purs, expressius i exclusivament seus.

La Núria va treballar durant temps al Bar Brutal de Barcelona, espai de referència.

Instagram.com/nuria.renom

 

Coordinació Papil·la: Júlia Faura i Joan Perramon.

Reserves: victoriavinsgironella@gmail.com **  664336167

Cartell: David Chia

VICTORIA VINS