NOUS VÍDEOS REALITZATS AL KONVENT

COL·LECTIU FREE’T  /  METRINOVA

 

 

Col·lectiu Free’t

El Col·lectiu FREE’T, és un grup d’artistes de diferents disciplines que basa el seu treball en la improvisació.

Tenim un laboratori obert on investiguem la improvisació col·lectiva treballant en la recerca de paràmetres comuns, la influència / interacció entre les diferents disciplines i l’observació dels processos creatius conjunts.

Una de les eines que utilitzem per a les nostres creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multi disciplinar de composició en viu. Aquest llenguatge és après i interpretat pels músics, ballarins i artistes visuals; comprèn més de 1200 signes que s’utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

Desde 2017, Companyia resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida.

 

Metrinova

Metrinova és el quartet de jazz format per Dani Comas (guitarra), Lucas Martínez (Saxo), Marc Cuevas (contrabaix) i Ildefons Alonso (bateria). Aquest maig han gravat el seu primer disc que sortirà a finals d’any. El repertori és un seguit de composicions d’Ildefons Alonso inspirades en la tradició del jazz que exploren recursos rítmics contemporanis. Una música plena de connotacions extramusicals que són la clau i la guia per el viatge a la sonoritat de Metrinova.