NARANJITA DE TRIANA + OSCAR SORIANO

Diumenge 4 de desembre 2022 – 18h 

– Victòria Vins Gironella – 

NARANJITA DE TRIANA i OSCAR SORIANO – flamenc en directe !!

VICTÒRIA VINS – reserves limitadíssimes: victoriavinsgironella@gmail.com // 664336167

Naranjita de Triana, arribada de Sevilla d’un dels barris amb més tradició flamenca com és Triana, on ha passat la major part de la seva vida envoltada d’un ambient flamenc i que va començar a cultivar-se gràcies al seu avi, Naranjito de Triana (cantaor) Pepa Sánchez (doctora en flamencologia) i el seu oncle Pedro Sánchez (guitarrista). A poc a poc s’ha anat interessant en el flamenc a mesura que ha anat creixent, fins avui que continua la seva formació de cant flamenc a l’ESMUC.

Oscar Soriano, (Barcelona, ​​1996), va començar a tocar la guitarra a la edat de 9 anys.
El 2013 realitzarà diversos cursos de guitarra amb tocaors de la talla de Serranito, Tomatito, Diego del Morao…aquell mateix any, coneixerà i viurà durant dos anys, amb el que és a dia d’avui el seu mestre, Antonio Prieto “El Curry” , pare de Francisco Prieto “Currito” (Premi Nacional de Còrdova, 2016), “El Curry” , ha treballat en molts recitals com a segona guitarra, aquests han estat:
Teatre Tivoli World (Benalmádena, Màlaga), centre flamenc de Fosforito (Còrdova), Teatre García Lorca (Font Vaquers, Granada), Santander,etc.
Avui dia treballa a diferents locals i tablaos de l’àmbit barceloní com ara; Tablao de la Singla, tablao els tarantos , 23 Robadors, La Rouge, ,etc.
El 2019 viatjo a Indonèsia com a guitarrista solista per interpretar temes propis i versionats.
En 2022 realitza una gira amb la companyia de Costi el Chato, a l’Índia. Gestionat per taller de músics

DATES DE CULTURES I VINS

17/11 – Concert MIQUEL SERRA

23/11 – Tast Carinyena

4/12 – Concert NARANJITA DE TRIANA + OSCAR SORIANO 

14/12 – TAST especial NADAL