LOS INFORMALLS – Konvent Cirk –

Open Stage

– Dissabte 23 de octubre 2021 – 22h

LOS INFORMALLS presenta Open Stage

Reservas: Konventreserva@gmail.com

El cercle professional de les arts escèniques i la dansa en què vivim fa molt difícil la interacció i la presentació de treballs. A nivell personal sentim que calen plataformes que agilitzin l’escena i llocs més crus on es pugui anar a actuar i compartir el treball. Per això vam començar a organitzar escenaris oberts amb l’objectiu de generar un punt de trobada i que a poc a poc es vagi corrent la veu que hi ha llocs alternatius per actuar, presentar i interactuar amb diferents éssers escènics.

També reivindiquem el carrer i l’espai urbà com a plataforma. Cal pagar o escriure dossiers per assajar i ballar en gairebé qualsevol lloc. Tot això hauria de ser més assequible i amb els Escenaris Oberts volem apropar-nos a les nostres arrels i ser fidels a la nostra realitat, una realitat amb pocs mitjans i moltes ganes.

Instagram.com/losinformalls

Losinformalls.com

 

JORNADES DE SECTOR DE CIRC DE CATALUNYA 

Konvent 23 i 24 d’octubre 2021

+ INFO

El 23 i 24 d’octubre es duran a terme les Jornades de Sector de Circ al Konvent de Berga. Es tracta d’una trobada impulsada des de l’APCC, oberta a la participació de totes i tots els professionals del circ de Catalunya.

Aquestes jornades volen dur a terme una reflexió interna del sector, i ser un espai de relació per a conèixer a d’altres persones de l’àmbit del circ català i els seus projectes. L’objectiu és discutir en comú quins són els reptes i proposar plans de futur per tal d’enfortir el sector del Circ a Catalunya.

Els objectius de la Jornada són:

• Identificar els reptes actuals del sector del circ a Catalunya
• Desenvolupar un full de ruta a llarg termini per treballar aquests reptes de futur
• Reforçar la cohesió i la confiança entre tots els agents del sector

Els grans temes que es tractaran a les jornades són:

1. Polítiques públiques respecte al circ

2. Formació

3. Territori

4. Creació

Per tal de preparar els debats de l’octubre, l’APCC organitza una segona reunió preparatòria oberta el pròxim 27 de setembre a les 12h via Zoom.

Podeu inscriure-us a través d’aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5QWwlCzOzHZ7kfL4nSVBCcZyPWLnS-QzmdjNKXy-yPwkDAQ/viewform

Per a més informació escriviu a: apcc@apcc.cat.

L’artista Berni Puig ha dissenyat el cartell que difondrà aquests debats. Berni Puig és un dissenyador vinculat al Konvent i ja ha treballat per d’altres projectes de circ com Nilak o el Festivalet de Circ de Manresa.