PERE MARTINEZ + ROGER SABARTÉS – Flamenc –

26/05/2018 – 20:30h – 

VICTÒRIA Gironella –

 

 

 

LOLITAMIA CAPÍTOL II

PERE MARTINEZ + ROGER SABARTÉS – FLAMENC

L’últim dissabte de cada mes VICTÒRIA VINS de Gironella, apropa la música d’arrel flamenca.

Alba Mondéjar a la presentació.

Aquest jove cantaor ha demostrat en vàries ocasions que té un talent que el portarà ben lluny. Pere Martínez es va donar a conèixer arran de la seva participació al concert de culminació de l’Any Espriu, amb la seva versió particular i flamenca del poema de Salvador Espriu Pell de Brau. Més recentment, Pere Martínez ha participat al festival Ciutat Flamenco 2014. El cantaor va actuar al darrer concert del festival amb Les trinxeres del 1714, un homenatge a les capes socials més desarrelades de l’època amb una mirada flamenca. El concert va formar part de la programació dels actes del Tricentenari, promogut per la Generalitat de Catalunya. A l’edició de 2015, el cantaor va ser una de les veus protagonistes a l’espectacle Bodas de Sangre, una composició d’Enric Palomar basada en l’obra escrita per Federico García Lorca.

Pere Martínez es presenta amb tres propostes: un espectacle de flamenco tradicional, el projecte Aurora, que obre el Ciutat Flamenco 2018 dijous 17 de maig a  la Sala Apolo de Barcelona.  https://www.sala-apolo.com/ca/programacio-entrades/aurora/_e:5575/

basat el l’obra del compositor de Cadis Manuel de Falla, i l’espectacle Tants Records, producció conjunta amb el Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat.

En tots els seus treballs, el cantaor ofereix una proposta intimista i personal, sempre treballada amb una intensitat i un sentiment que captiven el públic. Un exemple més que el planter del Taller de Músics és inesgotable i de gran qualitat.

 

Roger Sabartés Rocha ha estudiado guitarra flamenca de la mano de reconocidos maestros como son Chicuelo, Paco Peña y Juan Carlos Gómez Pastor, y ha cursado estudios en el World Music Academy de Rotterdam y en el Taller de Musics de Barcelona. Su formación le lleva a trabajar no solo en el ámbito del flamenco sino también en proyectos más heterogéneos como la representación del Amor Brujo de Manuel de Falla y de la obra “Nunca los daré por muertos” (E. Palomar), ambas junto a la orquesta de cuerdas “Cordes del Món”, o espectáculos eclécticos como “Bodas de Sangre” junto a Big Band y un cuerpo de reconocidos bailarines. A lo largo de su trayectoria ha actuado en los principales teatros de la geografía española (Palau de la Música, Teatro Colisseum, Tívoli…) y ha realizado interpretaciones en países como Italia, Francia, Holanda y una gira en India.

 

 

DATES:

27/07/18 – 20:30 – VICTÒRIA Gironella

30/06/18 – 20:30 – VICTÒRIA Gironella

26/05/18 – 20:30 – VICTÒRIA Gironella

28/04/2018 – SARA SAMBOLA I ALEIX BOVÉ

31/03/2018 – VICTOR PALACIOS, OSCAR SORIANO I ANTÒNIA LA FLAMENCA