L’AMOR ÉS PA AMB FORMATGE

– Dissabte 21 d’agost 2021 – A partir de les 18h

Cartell: Anna Benet

 

L’AMOR ÉS PA AMB FORMATGE

Fira de productes gastronòmics de proximitat: Els embotits de Casa Enfruns, els formatges de la Judit, les tapes del Corpus i una finíssima sel·lecció de vins naturals i ecològics de Victòria Vins.

Reserves: Konventreserva@gmail.com

 

Clàudia i Guillem

Uns vells i estimats lligats amics germans de Konvent. Creadors del festival musical SALT MORTAL arriben aquesta vegada per delir-nos amb molt molt bon vi.

Des de la passió i la visió més amateur, uns enamorats sense sulfits dels vins i les persones que el fan possible. Guillem Colomer, el soroll de l’Hereu Escampa i la delicadesa a La Selecta, amb Claudia Kidai, deixen els controls del festival Salt Mortal per posar-se darrere el taulell i compartir amb tots nosaltres la seva mirada cap a la cultura del vi i omplir les nostres copes d’històries plenes d’amor, energia i respecte cap al territori.

“Un bon got de vi per fer passar la set, un bon tall de formatge per fer passar la gana. Però quin vi volem, volem vi amb ànima, volem pa amb oli i volem la vida i la natura explotant davant nostra.”

 
 

Rafa Camps

En Rafa també és un vell conegunt i respectat artista investigador.

“Trafico amb vi i amb tot el que hi ha al darrere: passió, amor, aventura, territori, idees, mans i ganes de viure”.

L’amor pel paisatge, per compartir amb amics, per allò autèntic i pels fruits de la terra poc intervinguts pels humans són els pilars bàsics d’aquest projecte meravellós que us portarà pels camins més lluminosos de l’hedonisme. Gaudiu-ne.

https://www.lanaturalwine.com/?lang=ca    //   https://www.instagram.com/lanatural.wine/ 

 

Presentació del llibre Aliment, de Martí Sales

Martí Sales ens presenta Aliment, una suma de gèneres i recursos literàris. Entre l’amor i la cuina, entre la lectura i les amistats detonants aterrava les troballes en entrades de diccionari de tota mena i llargada, i així es va anar fent Aliment, amb xup-xup i socarraet mentre casa nostra s’omplia de l’olor ancestral del pa enfornat.

 

EXTRAÑO WEYS + RIGODONIANS + MARTÍ SALES

RODRIGO LAVIÑA Y SU COMBO 2021 (presentant el nou disc d’Extraño Weys)

El veterà del hip hop català presenta Rodrigo Laviña y su combo, un disc preciosista amb sons que viatgen a través del vinil i les caixes de ritmes, amb textures com la psicodèlia seixantera, l’homenatge al pop català ye-yé o la música brasilera. Una combinació mortal entre el “vacil·leo” i la sensibilitat per generar atmosferes més enllà del boom bap noventero. El que ningú espera és el gir del directe, un concert liderat per Rodrigo Laviña i acompanyat per sis músics de renom vinguts del panorama jazzístic català i de la música moderna del país. Entre elles hi trobem Irene Reig, Aleix Bou, Alba Careta, Santi Careta, Elisabet Respall i Ramon Bagé, sense oblidar el col·laborador de luxe Martí Sales.

 

The Rigodonians

Un selector, un presentador i dos col·leccions de discos diverses que naveguen en l’ahir i l’ avui de la música amb qualitat amagada en les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines de dj abandonades.

Cumbia, Salsa, Boogaloo, Dancehall… Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball.

 

 

Cartell: Joan.Mane