KONVENTCIRK – LOS PUTOS MÁKINAS – Petróleo –

–  Dissabte 1 d’octubre 2022 – 21:00h

LOS PUTOS MÁKINAS presenten PETRÓLEO – Circ

El cèrcol més antic data del signe 3 abans de crist, des de llavors, l’ésser humà ha tractat de perfeccionar aquest objecte donant-li cada cop més i més usos. Nosaltres, hereus d’aquesta tradició mil·lenària i avui dia, marginada, portem més deu anys lliurats al seu estudi. Busquem aconseguir donar-li al cèrcol el seu ús definitiu. I per això hem hagut d’oblidar tot el llegat dels nostres avantpassats.

El mateix espectacle serà un testimoni viu d’aquest estudi. A més, tant nosaltres com el públic anirem descobrint-les infinites possibilitats que ofereix aquest objecte. Els nostres personatges són una versió de nosaltres, es nodreixen de la felicitat i entusiasmo que realment hem experimentat al llarg dels anys a mesura que anàvem aprofundint en aquest univers malabarístic. Anirem teixint històries i situacions en escena amb la mateixa naturalitat il·lusió dels nens que juguen. Volem portar aquest objecte a límits sense sospitats, i fer còmplice el públic de la nostra obsessió.

Ens submergirem dins una marea plàstica que ens conduirà fins a l’essència mateixa d’aquest objecte, perdent-nos en la immensitat.
A mesura que l’espectacle vagi avançant, l’espai s’anirà transformant. El buit de l’escena serà reemplaçat per plàstic i color. Els cèrcols aniran prenent més i més protagonisme fins que siguem engolits per la seva pròpia presència. Podria considerar-se com un laboratori on es crea i es destrueix, on ens considerem els genets d’un univers que no acabem de controlar.

Reserves: Konventreserva@gmail.com