KONVENT A L’ANTIC TEATRE – BCN – 2022

– 29 i 30 setembre 2022 – CRU LAB – Konvent Circ

KONVENT A L’ANTIC 2022

Setena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal.

Renovar escenes i remoure continguts. Busquem nous llenguatges que investiguin i que creixin per evolucionar. Projectes que moltes vegades difícilment trobarien el seu circuït dins de les normes establertes i que probablement s’obrin pas a un públic que també desitja noves oportunitats.

Entrades: AQUÍ

CRU LAB

Seqüències de dansa, música en directe, teatre físic i improvisació.

Palla psíquica i física on l’expressió de les artistes és el centre d’una composició absurda. S’exposen moments d’entreteniment i d’incomoditat amb buits conceptuals i existencial. On s’exposa l’entreteniment en si mateix com un exercici poc intel·ligent
dels espectadors.

Potser l’espectacle és la cerca d’una cosa que no té cap sentit, d’un codi absurd com un fil conductor inexistent: Pqv36Mb20

Performance: Pera Vilaplana, Luis Fruta, Julie Berges, Pablo Molina, Emiliano Pino.Música: Ildefons Alonso

Cru Lab és un laboratori de creació escènica, una proposta de Konvent Circ. Consisteix a convocar artistes que estiguin en relació amb el projecte. Realitzar una setmana de recerca i una mostra al final del procés.

L’objectiu és trobar les persones des d’un interès poètic, estètic i crític. El primer laboratori va ser aquest any durant la segona edició de “Kontrast” (festival de circ que es fa a Konvent durant mes d’abril 2022).

Antic Teatre 

@zrevotfel   @comefruta  @ildefonsalonso   @bonelessschicken @el_de_la_pera  @valentinazatti