KONVENT 2022

DESPEDIM L’ANY

Benvolguda esperança, avui t’escrivim des de l’oest, des del revés, des del vermell que ens celebra. Des de Cal Rosal (Berguedà) i per tot el món. Des d’aquell palmell de la mà. Des del planell que mig moll de rosada ens diu que l’entorn a on vivim és poesia i aiguardent. Que tanquem un any i en comencem un altre. Que només és això. Que el més important son aquests segons que passem junts. Quan em dius que t’estimo i veiem un espectacle agafades de la mà. Engeguem el 2023 a mig abril i ja tenim ganes d’explicar-vos coses. De portar al Berguedà art i pensament contemporani i crític.

De ser-hi totalment !! Un any més amb la foto de família Konvent 2022 de Nadal @planapey col·laboració especial @saladeluz_bcn Sempre i moooolt BONES FEEEESTEESSS més !!! @corpusberga @victoriavinsgironella

Aquest any tanquem temporada i ho fem sempre de la millor manera. Música i jolgoriuu i mooolt ballar. I per canviar els rituals, aquesta vegada ho fem a CORPUS Berga i amb Dj Elsa que arrenca les flors de tots els jardins i fa derrapar fins i tot a la Su.

A partir de menjar tots els 12 riiims i saltant totes les fonts !!