KONTRAST Moviments de circ i música

My!Laika – Side-Kunst Cirque

– Del 14 al 25/04/2021  –

KONVENT CIRK

 

My!Laika – Side-Kunst Cirque

Konvent 2021 engega motors i ho fem amb la instal·lació d’una carpa al poble de Cal Rosal. El circ és pel poble i el circ és al carrer. D’aquesta manera, el segon any de Konvent Cirk s’inaugura amb la companyia internacional My!Laika i el seu projecte de circ itinerant, amb la carpa Side-Kunst Cirque.

My! Laika és una companyia de circ fundada el 2009 per crear collages absurds i tridimensionals de moviment, música i imatge. Ha estat la companyia encarregada de dirigir l’últim circ d’hivern de l’Ateneu 9Barris 2020, amb l’espectacle, Even the Darkness.

Side és un projecte original i intencionadament independent, creat per un col·lectiu d’artistes que, estimulats per les seves respectives experiències en circ d’avantguarda, espectacles musicals i en els camps tècnics, van decidir equipar-se amb el seu propi teatre.

L’espai anirà acompanyat de la invitació de diferents companyies de circ i de música en directe. Aquests és el nou tret de sortida de Konvent 2021 que anirem desgranant.

Del 14 al 25 d’abril, Side obrirà les seves portes a diferents públics, oferint l’espectacle Laerte, acollint propostes d’altres disciplines, i també, creant un site-specific de les artistes de My!Laika i altres artistes dins les fàbriques i patrimoni de Konvent, per integrar al circ dins de casa, creant un laboratori de recerca i acció.

Sidecirque.com