JORNADES ELECTRÒNIQUES

– 28 d’octubre 2023 – 

JORNADES ELECTRÒNIQUES 

SVRECA / ANGEL MOLINA / AIKEN / IMOX / FRÀ9IL / SAMUEL M. / MR.F / PRINCIPIA

 

Svreca és sens dubte un artista molt estimat i valorat per nosaltres, després de 15 anys de carrera professional i més de 150 referències amb el seu segell Semantica Records, Enrique Mena aka Svreca segueix sent una icona nacional de l’electrònica d’avantguarda i el techno més abstracte.

Dj, productor a la ombra del món més comercial, sempre actuant com un gran catalitzador del techno realment underground. Aquesta jornada el tindrem fent doble set, primer més experimental i després amb techno per poder degustar de forma exclusiva tota la seva profunditat sonora. Svreca és Konvent!

 

Angel Molina és un dj amb majúscules, atemporal i que sempre ha estat aquí. Amb un estil forjat als 90′ els seus sets són reconeguts per la seva densitat i unes mescles imperceptibles que no solen deixar indiferent a ningú.

En aquesta ocasió, torna a Konvent per oferir un set molt especial i diferent, en horari diürn i amb una sonoritat diferent. Un set per autèntics gourments de l’electrònica que no us podeu perdre!

 

Aiken és un dels grans tresors amagats de l’escena nacional. Amant de la música electrònica en general, és conegut pels seus sets de techno amb mescles infinites d’estil propi on combina l’UK i el Detroit techno.

Ha produït referències per segells com Semantica Records, Non Series o KEY Vinyl i des del 2016, a Timeline, el seu propi segell.

Arriba al Konvent en un gran moment de la seva trajectòria, amb dues noves referències i multitud d’actuacions arreu d’Europa i als Estats Units.

El seu debut serà per partida doble. Una primera sessió com a Seventh Corp a l’espai del Bar a base d’US House i una segona a la Capella amb el seu característic techno. Indispensable!

 

Imox és una artista molt influenciada per diversos estils, que en el temps han anat forjant el seu propi so. Sonoritat mental, orgànica i envolvent fan dels seus sets un viatge profund i segurament una experiència immersiva.

Joveníssima artista que està pujant amb força actuant amb bestants clubs i festivals. Amfitriona de l’evolució de la nova electrònica que fusiona i li dona una volta a gèneres com el Drum’n’bass, el Dub, l’ambient, la IDM o el techno. Innovació i música fresca a parts iguals.

 

Principia és un autèntic projecte de música House, dels que costen de trobar. Tot fet a mà, utilitzant caixes de ritmes i sintetitzadors que amb altes dosis d’emoció fan dels seus directes siguin una massa sonora súper bonica, on tot sona melós, repetitiu i emocionat.

Torna a les Jornades en format dj per veure tota la seva capacitat de seleccionar música en el seu univers Principia. Enfocat en les noves referències de House minimalista més Berlinés, Detroit House, NY house i un toc Electro, sempre creant una atmosfera festiva i de qualitat.

Dj i productor de la casa, un set de House per gaudir amb menys BPM’S.

 

Frà9il és el jove músic i dj de la casa amb multitud d’influències que li aporten molta versatilitat. Techno, jugle, ambient, house, nu disco són alguns dels gèneres que pots trobar en les seves sessions. So fosc, contundent i repetitiu són segurament els més concorreguts, sempre una capsa de sorpreses i de bon gust.

Frà9il és també arquitecte i activista cultural que el pots trobar en múltiples col·laboracions, projectes i instal·lacions d’art fora de la pista de ball. Segurament un dels artistes més representatius de Konvent.

 

Mr.f és una apassionat Dj / Selector des de fa 15 anys, membre de La Comunidäd i Jornada Electrònica. Captivat per l’Oldschool Techno i House de principis del 90′ i la profunditat minimalista de principis del 2000.

Els seus sets sempre caminen entremig del House i el Techno més profund i mental. Segells com Kontra Musik, Delsin, Vidab o Workshop són alguns exemples del seu so i com a bon dj eclèctic, sempre poden aparèixer pinzellades vàries de chicago house, àcid o electro.

Mr.f sempre buscant el beat perfecte!

 

Samuel M. l’univers sonor constant és foscor i elegància.  So cru i melodies obscures acostumen a trobar-se en els seus sets. Mescles netes i polides fan de Samuel M un dj de techno molt solvent, havent actuat a multitud de sales i diversos festivals.

En aquesta ocasió el tindrem en horari de tarda i fent un set diferent a lo que ens té acostumats, on l’electrònica més abstracta i espinosa agafaran protagonisme.

Actuació altament recomanada marca de la casa!